POSTANI HELI PILOT uz: Spašavanje na Kavkazu ili Uragan na Crnom moru!

HELI CENTAR TOPLICE je tvrtka koja se bavi obukom pilota i tehničara letača na simulatorima helikoptera iz Mi-8 obitelji. Smještena je u Krapinskim Toplicama, mjestu svega 45 kilometara udaljenom od Zagreba. S početkom 2019. godine Heli Centar otvara svoja vrata za turističke posjete i letove na simulatorima. Sada svi imaju priliku doći u Heli Centar i postati piloti na jedan dan!

 

Simulacija - Spašavanje na Kavkazu uključuje:

obilazak Centra za obuku pilota na simulatorima helikoptera iz Mi-8 obitelji, obilazak Muzeja zrakoplovstva u sklopu Centra uz pratnju stručnog vodiča, „pre-flight briefing“ i 30 minuta leta u full flight simulatoru uz stručnog instruktora leta. Upoznajte najmoderniji centar za obuku pilota u Europi, sjednite na mjesto pilota u full flight simulatoru koji će Vam omogućiti 99% realno iskustvo leta u helikopteru!

Centar za obuku pilota nalazi se u impresivnoj i moderno uređenoj zgradi koja je posebno dizajnirana i opremljena za osposobljavanje pilota i tehničara leta na simulatorima. Danas je Heli centar ekskluzivni centar u Europi gdje je instaliran Mi-17 Full Flight Simulator.Program traje 90 minuta; obavezna provjera/rezervacija dostupnih termina unaprijed; paket je prilagođen za individualne goste i grupe (sudionici stariji od 15 godina). 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus