ORGANIZACIJA TEAM BUILDING ZA TVRTKE

Možemo Vam ponuditi za Vas i Vaše djelatnike čitav niz raznih team building programa u obliku jednodnevnih i višednevnih izleta po Hrvatskoj i inozemstvu.Od aktivnosti možemo organizirati:

– rafting

– kayak safari izlete

– paintball

– timska natjecanja u raznim disciplinama

– streličarstvo, streljaštvo…

– quad safari

- jahanje

– razne timske radionice (traženje blaga, timsko crtanje, štafete, snimanje filma…)

– adventure park

– karting……...

U potpunosti prilagodjavamo svoje programe potrebama klijenta vjerujući u princip da jedna mjera ne pristaje svima“. Svi team building programi i usluge koje pružamo su „krojeni po meri“ odnosno prilagodjeni konkretnim potrebama klijenta. U odnosu na sam cilj cjelokupnog team buildinga, zavisi u kom smjeru će planirana aktivnost biti koncipirana i kreirana kao i lokacija u zelenom Zagorju koja će vam najbolje odgovarati.

Inovativnim pristupom i uvodeći neke nove metode u organizovanju korporativnih team buildinga postali smo jedna od važnih organizacija tog tipa u kontinentalnoj Hrvatskoj i zadobili povjerenje naših klijenata sa kojima iz godine u godinu na obostrano zadovoljstvo nastavljamo i proširujemo suradnju. Team building u korporativnom svijetu odlikuje visok nivo fleksibilnosti i inovativnosti. Stoga smo uveli u igru “neka nova pravila” i spojili poslovne simulacije, odnosno poslovnu obuku sa igrom i odmorom. Ohrabrujući rezultati nas motiviraju da kreativnom snagom tima svakom klijentu koncipiramo jedinstven team building program u odnosu na potrebe i ciljeve kompanije.

Elementi korporativnog treninga spojeni sa avanturistickim aktivnostima donose team buildingu neku novu dimenziju, postižu veliku efikasnost jer veštine koje se razvijaju na ovaj način su primenljivije i održive a u isto vreme postižete odmor i nagradu kod zapošljenih.

Team buildingOtiđite iz grada i riješite se stresa u našim antistress programima...Napravite upit ovdje i sve ćemo organizirati za vas!zelenaPopis nekih tvrtki za koje smo radili team building programe:

- Cloudsense

– Algebra

– Crodux

– Hangshohe

– RWE Energija

– Olival kozmetika…… 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus