Dani Okusa hrvatske tradicije

KADA: 15 - 25. studenog 2019.
GDJE: Restorani gastronomije Zagorja
OPIS:  Dani Okusa hrvatske tradicije održavaju se od 15. - 25. studenog u 12 restorana u Krapinsko-zagorskoj županiji. Uživajte u slijedu od tri tradicijska jela čija se priprema s ljubavlju njeguje i danas. Jela su to čiji mirisi i okusi osvajaju dušu i tijelo, a blagovanje pretvaraju u istinski doživljaj i užitak.

 

Okusi i mirisi lokalnih, izvornih i tradicijskih kuhinja, vrhunskih vina, pića i „domaćih“ poljoprivrednih proizvoda doživljaj su za „dušu i tijelo“. Doživljaj koji osvaja i ispunjava. Susresti se s njima znači upoznati bogatstvo i raznolikost koja je s jedne strane nastala iznenađujućom jednostavnošću pripreme i domišljatošću seoskih domaćica uz kućna ognjišta, ili s druge strane osobitim kulinarskim umijećem i vještinama u građanskim, gospodskim i plemenitaškim dvorskim kuhinjama. I jednima i drugima, šarm je u pripremi koja čuva okus i vrhunske vrijednosti domaće namirnice…

Dođite na Dane okusa - tradicionalnih jela i tradicijskih kolača, koja su nekada bili sastavni i obavezni dio blagdanskog stola. Vidimo se na festivalu dobre hrane u Zagorju!

Dani okusa hrvatske tradicije 

 Moglo bi vas zanimati:
Objekt u blizini:
Caffe Bar High Life
Događanje u blizini:
RENT A QUAD - ATV QUAD SAFARI TURE
Prijedlog izleta:
Poslovne zabave, proslave i domjenci
Domaći proizvod:
RUŽIČASTA (ROSE) VINA
Pratite UZAGORJU.COM i na facebook stranici.

 

 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus