Perfektni wellness i spa doživljaj doma ili na seoskom imanju !!!

KADA:
GDJE: Croatia
OPIS:  Preporučujemo bačva saunu za dom ili vikendice, za hotele, pansione ili bilo koji uslužni obrt kao dodatna usluga!!! Sauna bačva za eksterijere koristi se diljem svijeta, elegantni, cilindrični oblik perfektna je nadopuna • vrta ili terase • hotela ili vikendice, seoskog imanja podjednako

 

Povoljni utjecaj saune na zdravlje poznato je tisućljećima. Dokazano je kako znojenje učinkovito uklanja iz organizma otrove i da zahvaljujući tomu ljudsko tijelo dulje ostaje zdravo. Pospješuje krvotok, osigurava optimalnu zaštitu kože. Doživljaj možemo još više povećati ako poslije saune uronimo u drvenu bačvu za kupanje ..

 

Na taj način bačva za kupanje nadopunjena sa sauna bačvom može postati ugodno mjesto za odmor i doživljaj.

 

 

U sauni su dvije klupe (za 4-6 osoba), podna rešetka, peć od nehrđajućeg čelika (može i bez toga), izolirana vrata na zaključavanje, vanjska i unutarnja rasvjeta. Daljnja oprema: pješčani sat i vjedro za vodu, žlica za polijevanje i 2 drvene rešetke za oslonac glave.

 

Bačvasti oblik omogućuje bolje kolanje topline nego četverokutni oblik, u usporedbi to dvoje grijana prostorija u bačvi manja je za 25%, stoga se ista puno brže zagrijava i troši manje električne energije. Bolja cirkulacija zraka osigurava učinkovito kolanje topline i ugodan spa doživljaj. Tehnički parametri: Naše se saune grade od ariša. Ta vrsta drva je vrlo trajna, otporna na vremenske utjecaje, a prostoriju puni ugodnim mirisom. Drveni dijelovi tretirani su antifungicidnim sredstvom i sredstvom koji ih čini otpornima na vremenske prilike, kako bi bili vodootporni, odnosno time štitimo unutarnje stijenke od vlage i drugih onečišćenja.

 

Parametri bačve vanjske mjere: visina 2,1 metra x širina 2,1 metra x duljina 2,6 metra, debljina stijenke 4 cm. Podjednako se može postaviti u vrtu ili na terasi. Klupe u unutrašnjosti su dimenzija 2 x 1,85 metra, 4-6 odraslih osoba može komotno stati. Električna peć je performanse 3,5Kw što je više nego dovoljno za zagrijavanje prostorije.

 

Saune se isporučuju potpuno montirano, zajedno sa svom opremom. Prije puštanja u pogon važno ih je postaviti na horizontalno tlo. Preporučujemo kamenu ili betonsku oblogu kao podlogu.

 

Pratite najnovije trendove i kupite kod nas mobilnu saunu kojom se lako upravlja i koja se lako montira praktično na bilo kojoj otvorenoj lokaciji. I u svakom se trenutku može premjestiti!

 

     

 

 Više informacija na:  info@uazgorju.com / uzagorju@gmail.com 

 Moglo bi vas zanimati:
Objekt u blizini:
DOŽIVI ZAGORJE: E-Biciklom po Zagorju
Događanje u blizini:
IZNAJMLJIVANJE KUĆA ZA ODMOR I PROSLAVE
Prijedlog izleta:
Trekking u Zagorju
Domaći proizvod:
MAJICE - Josip Broz Tito
Pratite UZAGORJU.COM i na facebook stranici.

 

 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus