Obiteljsko izletište Dva potoka


Dobro došli!


u restoran domaćih specijaliteta :)

Domaća pogača u prekrasnom zagorskom ambijentu, tridesetak kilometara od Zagreba, nalazi se obiteljsko izletište-restoran DVA POTOKA.


Kuhinju smo bazirali na gastronomskom bogatstvu Hrvatskog Zagorja. Tako ćete na meniju naći slasne štrukle, sir i vrhnje, puricu s mlincima i još mnogo toga. Kao posebnu ponudu izdvajamo divljač koja se na jelovniku može naći petkom i vikendom


 Domaće hladno predjelo sir vrhnje, domaća salamaRestoran raspolaže sa 70 sjedećih mjesta unutar samog restorana, kao i sa 80 mjesta na natkrivenoj ljetnoj terasi, te 80 mjesta u vrtu. Organiziramo i manja obiteljska slavlja (proslave rođendana, krstitki, i sl.), također organiziramo i manje bankete. Naravno uz prethodni dogovor.


Nudimo i posebne pogodnosti za organizirane izlete djece (škole, vrtići, dječje igraonice).
 Unutrašnjost restoranaIz samog naziva restorana 'DVA POTOKA', lako se da naslutiti da se nalazimo u neposrednoj blizini dvaju potoka, a priroda je htjela da se baš na tom mjestu potoci spajaju i pretaču u jedan. Da bi mjesto bilo još atraktivnije, jedan potok premošten je drvenom sjenicom, koja za vrućih dana zaista pruža jedinstven doživljaj ljetne terase.


Dječje igralište


 Igralište za djecu i vrt restorana U sklopu restorana nalazi se i lijepo dječje igralište površine 500m2 koje sa svojim ljuljačkama, toboganom i klackalicama, te raznim, u drvetu rezbarenim životinjama, osobito veseli naše "male" goste.
 
 Tobogan u parku restorana U sklopu igrališta, također smo postavili drvene stolove i klupe, pa i na njegovanom, zelenom travnjaku i čistom zraku, skupa sa svojim mališanima, možete uživati u specijalitetima iz naše kuhinje.
 
Mali zoološki vrt


 Djeca se igraju s jarićemNa našem imanju, tik uz potok, smješten je i mali zoološki vrt. Osobit doživljaj predstavlja djeci, a dom je mnogim domaćim i divljim životinjama. Tu se između ostalih životinja može upoznati prekrasne paunove, purice, patke, guske, japanske koke, domaće kokoši, zečeve, konja, jarca, kravu, ovce, te prelijepe i umiljate jelene, košute i muflone.
 

U nadi da ćemo ispuniti sva Vaša očekivanja, s radošću Vas očekujemo!

RADNO VRIJEME: svaki dan 12,00-22,00 sata
ADRESA:                B. Masnjaka 122, Luka

 

Moglo bi vas zanimati:
Prijedlog izleta:
Posjet prirodi i vinariji Vinski vrh
Domaći proizvod:
ZAGORSKI KOLAČI I SLASTICE

 

<< povratak na kategorije
Pratite UZAGORJU.COM i na facebook stranici.
 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus