Slastice Babić i Gradska kavana


Veselimo se Vašem dolasku u novootvorenu gradsku kavanu u Oroslavju na Oro trgu!                                       
   

U ljeto 2012. u Oroslavja na Oro trgu otvorena je gradska kavana koja je obogatila oroslavsku gastronomsku ponudu brojnim slasticama i sladoledom, a vikendom nude bučnicu, štrukle i ostale vrste savijača. Kavana prima i narudžbe za van :)

Dođite i uživajte u kavi, prirodno cijeđenim sokovima, kolačima i najboljem talijanskom sladoledu! Svakako će biti i vina za vinoljupce, te šampanjaca kojeg će te kod nas moći kupiti i na čaše da se uvjerite u kvalitetu koju Vam pružamo. Pripremili smo samo za Vas novo uređen prostor, a za intimnu i ugodnu atmosferu pobrinut će se naše već dobro poznato ljubazno osoblje. 

Za vas je spremna i naša terasa na Oro trgu s vrhunskom ponudom pića i slastica! Slastice spremaju već nadaleko poznate Slastice Babić. Pogledajte u nastavku što sve nude Slastice Babić.

Imate li vjenčanje, krštenje, rođendan ili koju drugu prigodu, želite lijepu i ukusnu tortu, ili Vam se jednostavo jede nešto slatko, mi smo tu da Vašem nepcu pružimo rapsodiju okusa.

 

Ako više volite slano od slatkog: sezam, mak, vrhnje i sir, daju izuzetno zanimljiv okus u izgled našim slancima, zapečenih štruklima, bučnicama, koje brižno pripremamo po domaćoj tradicionalnoj recepturi.
 

Dopustite da Vas razveselimo našim slasticama, kojim uveseljavamo zadovoljne sladokusce već 20 godina.


Pogledajte našu ponudu: torte, kremasti kolači, suhi kolači, štrukle, gibanice...za prste polizat! Također i ručno izrađujemo detalje torti.RADNO VRIJEME: Na upit
ADRESA:                Oro trg, Oroslavje

 

Moglo bi vas zanimati:
Objekt u blizini:
Restoran Slatinski gaj
Prijedlog izleta:
Let balonom iznad Hrvatskog zagorja
Domaći proizvod:
EKO PRIRODNI SIRUPI

 

<< povratak na kategorije
Pratite UZAGORJU.COM i na facebook stranici.
 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus