Restoran Stara škola

POVIJEST STARE ŠKOLE


Stara škola je zapravo nekada bila prava škola. Davne 1947. izgrađena je kao zadružni dom a uskoro nakon toga preuređena u školu. Emocije i silna energija stotina i stotina malih đaka zarobljena u Staroj školi koja se raspadala nagnale su nas da početkom 21. stoljeća rekonstruiramo školu na drugačiji način i sačuvamo ju od propasti.


Danas ovaj objekt čini spoj kulture, tradicije i vrhunske gastronomije. Intimna atmosfera interijera vratiti će Vas u neka prošla vremena dok će domaća kuhinja od odabranih ekoloških namirnica u kombinaciji s vrhunskim vinom iz naše vinoteke zadovoljiti i najistančaniji ukus. Trudimo se svakom gostu upotpuniti boravak te uvijek pružiti doživljaj više konstantnim ulaganjem u dodatne sadržaje.


Multifunkcionalni objekt Stara škola mjesto je gdje san postaje stvarnost; stoga, ako ste željni pobjeći od svakodnevnih obaveza obratite nam se s povjerenjem.


Stara Škola naslovna

"Naša vizija"

 

Vizija smještajno-ugostiteljskog objekta »Stara škola« je postati jedno od najposjećenijih i najkvalitetnijih pansiona i restorana u kontinentalnom dijelu Hrvatske i kroz ponudu proizvoda i usluga promovirati osobitosti lokalne zajednice, običaje i gastronomsku ponudu toga kraja.RESTORAN

Izletište danas u svojim učionicama krije restoran intimnog ugođaja i domaće zagorske atmosfere.

Ukupan kapacitet restorana je 150 mjesta raspoređen na unutarnji i vanjski dio. Unutarnji dio restorana može ugostiti 80 gostiju dok se na prostranoj i natkrivenoj terasi može smjestiti njih 70.Stara Škola restoran 2
SMJEŠTAJ
 

Za potpuni odmor i bijeg od monotonije svakodnevnice i sivila asfalta, Stara škola nudi sobe uređene u rustikalnom stilu.

Sveukupni kapacitet je četrdesetak ležajeva. Sve sobe su opremljene kupaonicom, klima uređajem, TV-om i besplatnom Wi-Fi mrežom.

Stara Škola smještaj 1

Autohtone zagorske kućice pružaju mogućnost osjetiti u kakvim su domovima živjeli ljudi na ovom području prije nekoliko stotina godina te pružaju nezaboravan doživljaj svakom posjetitelju neovisno o godišnjem dobu.

Stara Škola smještaj 2

Po čemu smo posebni:
✔ smješteni smo na idiličnom mjestu u Hrvatskom Zagorju
✔ izvrsna hrana i domaći specijaliteti
✔ vinoteka
✔ nudimo ugodan smještaj sa bazenom i wellness
✔ znamenitosti i atrakcije u neposrednoj blizini (10-30 min vožnje od Stare škole)
✔ uvijek odlična atmosfera i zabava
✔ mogućnost raznih ostalih aktivnosti

Pogledajte više pod 'Ponudom'

RADNO VRIJEME: 8:00 - 22:00, vikendom: 8:00 - 24:00
ADRESA:                Mirkovec 16, Sv. Križ Začretje

 

Moglo bi vas zanimati:
Objekt u blizini:
Caffe Bar Oaza
Prijedlog izleta:
Croatian Zagorje: 10 Things to Check Out
Domaći proizvod:
POVRĆE - KORJENASTO, CVJETNO I LISNATO

 

<< povratak na kategorije
Pratite UZAGORJU.COM i na facebook stranici.
 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus