Terme Tuhelj

Vodeni planet Najveći kupališni kompleks u Hrvatskoj!

Priuštite svome tijelu blagotvorno djelovanje termalne vode, dođite na Vodeni planet...tik do zemlje i doživite potpuno novu dimenziju rekreacije, opuštanja i zabave.

Kod nas možete kupiti sve što Vam je potrebno za bezbrižan odmor, dnevne novine, slatkiše i slastice, suvenire... Zaboravili ste kupaći kostim? Naočale za ronjenje ili možda ručnik? Kremu za sunčanje? Ma nema problema, možete sve kupiti ovdje kod nas!!!

Zatvoreni bazeni

Zaronite u 25-metarski plivači bazen i rekreirajte svoje tijelo termalnom vodom i ugodnom temperaturom. Uživajte u vodenim masažama, gejzirima i slapovima rekreacijskog bazena, a u termalnom bazenu zagrijte svoje tijelo. Dječji bazen s toboganom u obliku zmije, pružit će djeci nezaboravan doživljaj.

Vanjski bazeni

Probudite morske osjećaje u sebi u bazenu s valovima, plutajte brzom rijekom na velikim gumonima, opustite se u rekracijskom bazenu s hidromasažnim podvodnim krevetima, zračnom masažom i vodenim slapovina. Spustite se niz veliki tobogan i budite dio vodenog planeta zabave! A za klince i klinceze ovdje se nalazi pravo vodeno carstvo! Dječji bazen s vodenim dvorcem i veliki bazen s dječjim vodenim igračkama gdje vam društvo prave vodena kornjača, patkica, smješni klaun i zmija prskalica.

Vidimo se :) 

RADNO VRIJEME: Bazeni 07,00 - 22,00 sati, sub. 07,00 - 02,00 sati, svaki posljednji petak u mj. 07,00-00,00
ADRESA:                Ljudevita Gaja 4, Tuheljske Toplice

 

Moglo bi vas zanimati:
Objekt u blizini:
Hotel Well Terme Tuhelj
Prijedlog izleta:
Fitness weekend
Domaći proizvod:
ČVARCI

 

<< povratak na kategorije
Pratite UZAGORJU.COM i na facebook stranici.
 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus