DŽEM OD KUPINA

Zagorski džem, marmelada, džemovi i marmelade

PROIZVOĐAČ: OPG Kraljić | OPG Šenjug | Kupilek Jambrešić
PROIZVODI: Džem od kupina
Ovi džemovi i marmelade od kupina, su sa 100%-tnim udjelom kupina proizvedeni na ekološki način, odlikuju se finim voćnim okusom i mirisom. Kupine su bogate vitaminon C, imaju više vlakana nego druga voća, te pomažu i u borbi protiv kancerogenih bolesti jer sadrže antioksidante u kojima se nalaze antocijani što usporavaju rast kancerogenih stanica. Još je jedan korisni vitamin u kupinama - B9 - poznat kao folna kiselina. Zajedno s vitaminom B12 nužan je u stvaranju novih krvnih stanica. Folna kiselina često se preporučuje trudnicama jer sprečava defekt neuralne cijevi embrija. Kupine imaju i lutein koji je dobar za zaštitu očiju jer može spriječiti štetu koju im čine ultraljubičaste zrake.
       Nema slike :(
Džem od kupine
Pakiranje: 212mL Dostupnost: Dostupno Pošaljite upit
Cijena: Na upit Proizvođač: OPG Kraljić
Prirodan džem od kupina s našeg imanja, 100% prirodno i fino.
       Nema slike :(
Džem od šumske divlje kupine
Pakiranje: 300 i 500g Dostupnost: Dostupno Pošaljite upit
Cijena: Na upit Proizvođač: OPG Šenjug
U plodu kupine ima obilje minerala i vitamina: kalija, fosfora, magnezija, klora, kalcija, sumpora, natrija, željeza, bakra i joda te vitamina – karotena (provitamina A), vitamina B1, B2, B5, B6 i, najviše – vitamina C. Naručite i uživajte.
       Nema slike :(
Marmelada od kupina
Pakiranje: 212 ml Dostupnost: Dostupno Pošaljite upit
Cijena: Na upit Proizvođač: Kupilek Jambrešić
Marmelada od kupina dobivena od zrelih EKO kupina, prema provjerenom bakinom receptu. Želirajući pasterizirani proizvod glatke površine, dobiven kratkim ukuhavanjem fino pasiranih (usitnjenih, bez koštica) kupina. Proizvedena bez umjetnih aroma, boja i sladila, sa 100%-tnim udjelom kupina, odlikuje se finim voćnim okusom i mirisom. Sastojci: kupine, tvar za želiranje pektin te minimalna potrebna količina smeđeg šećera.

 

NAPOMENA: portal uZagorju.com ne prodaje zagorske proizvode, već služi za promociju istih.

 


Pratite UZAGORJU.COM i na facebook stranici.
 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus