DEM OD KUPINA

Zagorski dem, marmelada, demovi i marmelade

PROIZVOA: Zagorje
PROIZVODI: Dem od kupina
Ovi demovi i marmelade od kupina, su sa 100%-tnim udjelom kupina proizvedeni na ekoloki nain, odlikuju se finim vonim okusom i mirisom. Kupine su bogate vitaminon C, imaju vie vlakana nego druga voa, te pomau i u borbi protiv kancerogenih bolesti jer sadre antioksidante u kojima se nalaze antocijani to usporavaju rast kancerogenih stanica. Jo je jedan korisni vitamin u kupinama - B9 - poznat kao folna kiselina. Zajedno s vitaminom B12 nuan je u stvaranju novih krvnih stanica. Folna kiselina esto se preporuuje trudnicama jer spreava defekt neuralne cijevi embrija. Kupine imaju i lutein koji je dobar za zatitu oiju jer moe sprijeiti tetu koju im ine ultraljubiaste zrake.
       Nema slike :(
Dem od kupine
Pakiranje: 212mL Dostupnost: Dostupno Poaljite upit
Cijena: Na upit Proizvoa: Zagorje
Prirodan dem od kupina s naeg imanja, 100% prirodno i fino.
       Nema slike :(
Dem od umske divlje kupine
Pakiranje: 300 i 500g Dostupnost: Dostupno Poaljite upit
Cijena: Na upit Proizvoa: Zagorje
U plodu kupine ima obilje minerala i vitamina: kalija, fosfora, magnezija, klora, kalcija, sumpora, natrija, eljeza, bakra i joda te vitamina karotena (provitamina A), vitamina B1, B2, B5, B6 i, najvie vitamina C. Naruite i uivajte.
       Nema slike :(
Marmelada od kupina
Pakiranje: 212 ml Dostupnost: Dostupno Poaljite upit
Cijena: Na upit Proizvoa: Zagorje
Marmelada od kupina dobivena od zrelih EKO kupina, prema provjerenom bakinom receptu. elirajui pasterizirani proizvod glatke povrine, dobiven kratkim ukuhavanjem fino pasiranih (usitnjenih, bez kotica) kupina. Proizvedena bez umjetnih aroma, boja i sladila, sa 100%-tnim udjelom kupina, odlikuje se finim vonim okusom i mirisom. Sastojci: kupine, tvar za eliranje pektin te minimalna potrebna koliina smeeg eera.

 

NAPOMENA: portal uZagorju.com ne prodaje zagorske proizvode, ve slui za promociju istih.

 


Pratite UZAGORJU.COM i na facebook stranici.
 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus