Zimska Medna Tura

Medna tura

Izleti u Hrvatsko Zagorje
Jednodnevni izlet

Ruta: Konjščina - Seoski turizam po izboru
U ovom jednodnevnom izletu doživite prekrasan izlet na pčelarsko imanje u Konjščini i okušajte se u pčelarenju zimi! Apiturizam tek počinje s razvojem na našem regionalnom području. Vrhunski pčelari su već tu, kao i njihovi nagrađivani proizvodi, a sada vas pozivamo da im pomognete da vam približe svoju visoko vrijednu djelatnost. Apiturizam je grana agroturizma koja uključuje posjete izletnika i turista pčelinjaku, upoznavanje s tehnologijama proizvodnje, degustaciju pčelinjih proizvoda u kušaonici i prodaju te važne edukativne sadržaje, a kao najviši stupanj apiturizma smatraju se zdravstveno-terapijske usluge.Vaš će posjet podržati razvoj api mikro lokacija za stjecanje novih znanja o jednom od najfascinantnijih insekata na svijetu i važnosti oprašivanja za opstanak našeg planeta, kao i vrijednosti pčelinjih proizvoda za ljudsko zdravlje.


Javite nam se i dogovorite uživanje u pčelinjim i ostalim domaćim proizvodima!

Pčelarstvo Curiš
Krapina selo 42/1
49282 Konjšćina
Mob. 099 450 3009


Vlasnici su mnogih nagrada za visoko kvalitetan prirodni med i medne proizvode te kozmetičke proizvode od pčelinjeg otrova, kao jedini proizvođači te vrste u Hrvatskoj.


Ručajte u nekim od odličnih seoskih turizama u okolici i uživajte u prekrasnoj prirodi i pogledu. Relaksirajte se u prirodi šetnjom, a na kraju dana i profeštajte u nekom od poznatih vinotočja. Kak tu Zagorci od davnina vele: "Najlepše je biti v zagorskoj kleti s pajdašima starim i zimi i leti...".


Seoski turizam otkriti će Vam tajne drevne zagorske kleti i domaće kuhinje. Pogled na zagorske brege, bijeg od svega, trenuci samo za Vas... i miomirisni zagorski specijaliteti od svježih domaće uzgojenih namirnica... purica s mlincima, štrukli i zagorski gemišt.. što vam više treba za kraj dana!?
Detalji o izletu:
Trajanje 1 dan / 0 noći

Polazak: ujutro oko 9h

Povratak: navečer istog dana

Smještaj

Ovo je izlet bez noćenja tako da nema smještaja.

Ukoliko želite, možete i prenoćiti. Naglasite to prilikom rezervacije izleta.

Cijena

Na upit

Uključeno

Prijevoz, cijena ulaznice za mednu rutu, ručak na seoskom turizmu i ostalo kako je opisano u programu izleta.

Prijevoz

Autobus ili minibus

Nije uključeno

Pića tijekom ručka i fešte navečer.
Izleti u Hrvatsko Zagorje 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus