Team building program Zagorje

Organizacija team building programa

Izleti u Hrvatsko Zagorje
Potraga za skrivenim blagom

Novi koncept team building programa: foto potraga + orijentacijsko kretanje. Poslije ovog vikenda garantiramo vam dolazak na posao s osmjehom na licu i uspješan radni dan!
U ambijentu zagorskih brežuljaka, šuma i zagorskih kleti, timovi će se boriti za poziciju TEAM No1 obavljajući dobivene zadatke i pronalazeći najbolja rješenja. S fotoaparatima oko vrata, „zemljovidom“ i kompasom (za svaki slučaj) krećete u što originalnije i uspješnije obavljanje zadataka. Zadaci neka ostanu tajna i sve što ćemo vam otkriti je: da su zadaci primjereni svima, da će ispunjavanje zadataka izazvati dobro raspoloženje i puno smijeha, da ćete uživati u ljepotama Zagorja i odmarati oči u zelenilu koje će vas okruživati, a ujedno ćete isprobati i neke od zagorskih specijaliteta i na kraju ono najvažnije - što je tim složniji rezultati će biti bolji.
Program team buildinga:
Izleti u Hrvatsko Zagorje
1. Dolazak u Hotel Well, večera i druženje
Trajanje: Petak predvečer
Preporuka je da cijela grupa ima zborno mjesto i da zajednički kreće na put. U tom slučaju do odredišta će vas voditi naš turistički pratitelj koji će i brinuti o vama tijekom cijelog vašeg boravka kod nas. A ako ćete dolaziti u svojoj organizaciji naš koordinator će vas dočekati u Hotelu Well, Tuheljske Toplice, i upoznati vas s planom. Nakon smještaja u sobe ostavit ćemo vam malo slobodnog vremena za samostalno upoznavanje objekta. Večera će biti poslužena u hotelu a nakon toga slijedi zajedničko druženje kojem je cilj bolje međusobno upoznavanje. Ujedno ćemo grupu podijeliti u timove.
Izleti u Hrvatsko Zagorje
2. Potraga za skrivenim blagom
Trajanje: Subota prijepodne
Grupu podijelimo u nekoliko timova od po 5-6 osoba. Svaki tim dobije fotoaparat, te kartice sa zadacima. Timm mora obaviti što više zadataka navedenih u kartici i evidentirati ih fotografijom. Zadaci su vezani uz pronalaženje zanimljivosti u prirodi, traganjem za sakrivenim „blagom“, zadacima koje treba odraditi da bi se dobili dodatni bodovi ili nagrada, a sve zadatke će moći obaviti ako: pažljivo čitaju zadatke, dobro odrede koridor kretanja, odgonetnu zadatke napisane u vidu zagonetke ili rebusa. Za dodatno uživanje i nagrade morat će koristiti svoju spretnost i kreativnost. Naći će se tu i: trampolini, poligon, užad… Za izvršenje zadataka nije potrebno nikakvo posebno predznanje, ali će se zadaci moći obaviti samo u slučaju da timm radi skladno i da uvažava mišljenje svakog člana tima.

Želite li duže uživati u prirodi, imate mogućnost da „zaradite“ i nešto što kasnije možete ispeći na otvorenoj vatri i dodatno se družiti :) Cijeli program odvija se na otvorenom na dosta velikom prostoru (šuma, livada, samo mjesto, zagorski bregi…). Što igra duže traje zadaci su zanimljiviji i koridor kretanja je veći. A ako vam ovo nije dovoljno za odmjeravanje snage i spretnosti s protivničkim timovima, možete svoje snage odmjeriti i na prirodnom Paintball igralištu.
Izleti u Hrvatsko Zagorje
3. Ručak, aktivnosti u termama, opuštanje
Trajanje: Subota poslijepodne
Nakon slobodnog vremena za ručak „radna relaksacija“- aktivnosti u bazenu. Uz uživanje u blagodatima termalne vode zanimljivim igrama na vodi timovi će morati dokazati svoju spretnost a bodovi koje ostvare pripisat će se već ostvarenim bodovima. Nakon ovih aktivnosti imat ćete dovoljno vremena da samostalno zaplivate ili se opustite uz masažu ili u sauni.
Izleti u Hrvatsko Zagorje
4. Večera u zagorskom ambijentu uz tamburaše
Trajanje: Subota navečer
Da malo promijenimo okruženje na večeru ćemo izaći u jedan od zagorskih seljačkih turizama ili zagorsku klet. Nemojte se začuditi ako vam i tu pripremimo neke zadatke iznenađenja. No, garantiramo vam da ti zadaci neće umanjiti uživanje u domaćim specijalitetima i dobroj kapljici. A tu su i naši tamburaši koji će se pobrinuti da ne nedostaje ni pjesme i plesa. I, ovo je idealno mjesto da proglasimo TEAM No1 pa ćemo to i učiniti.
Izleti u Hrvatsko Zagorje
5. Još opuštanja, pa ručak
Trajanje: Nedjelja prijepodne
Vrijeme do ručka vam poklanjamo i organizirajte ga kako želite: spavajte, uživajte plivajući, relaksirajući se u wellness centru, zaigrajte tenis, nogomet, Paintball, prošećite… A na ručak vas vodimo u sasvim drugačiji ambijent od hotelskog. Nakon ručka povratak u svakodnevicu. Sigurni smo da ćete slijedeći dan s veseljem krenuti na posao jer će vas tamo dočekati nasmiješene i odmorene kolege s kojima ste proveli ugodan neuobičajeni vikend. A događaji s vikenda bit će puno bolja i korisnija tema za razgovor uz kavu od razgovora o problemima.
Detalji o izletu:
Trajanje 3 dana / 2 noći

Polazak: petak predvečer

Povratak: nedjelja poslije ručka

Smještaj

Novi moderni Hotel Well u Tuheljskim Toplicama.

Cijena

Na upit, ovisno o broju putnika

Ukljuèeno

Prijevoz, smještaj, terme, hrana i ostalo kako je opisano u programu izleta.

Prijevoz

Autobus ili minibus

Nije uključeno

Dodatna pića i hrana. 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus