PARTY AVION U SRCU ZAGORJA!! ZA TEAM BUILDING PROGRAME I PROSLAVETražite nešto drugačije, uzbudljivo a u isto vrijeme produktivno i zabavno za vaše društvo? Rođendani, momačke, djevojačke, proslave svih povoda, team building u Zagorju ?

PARTY AVION U ZAGORJU! ????

Na pravom ste mjestu... PARTY AVION U ZAGORJU vam nudi širok spektar jedinstvenog druženja u prostorima preuređenog aviona za partye i kreativnih igara unutar njega! Tako možete igrati od stolnog nogometa i tenisa do biljara i playstationa timski ili pojedinačno, kao mali team building koji vas izvlači iz konvencionalnog stereotipa u prirodno okruženje, gdje se kroz razne uzbudljive izazove i druženje uz roštilj oslobađa sav potencijal! :)


Poštovani posjetitelji i pratitelji,

Od ove godine imamo u ponudi party fešte, rođendane, momačke i djevojačke večeri kroz najam PARTY AVIONA u Stubakima!! Cijene najma avio prostora sa bazenom i terase za roštilj te popratnih sadržaja možete saznati na upit, ovisno o veličini grupe i sadržajima! Idealno za dječje rođendane, kao i za sve druge prilike uz ponudu autića, raznih igara - stolni nogomet, tenis, biljar i playstation te uz mogućnost animacije!!

Takodjer nudimo i školu jahanja na obližnjem ranču sa konjima s kojima možete krenuti i samostalno u prirodu uz pratnju vodiča! Zavisno da li ste početnik ili već iskusni jahač, možete kombinirati sve aktivnosti u jednom paketu po povoljnoj cijeni!


Ukoliko ste samo usput i htjeli biste razgledati avion, fotografirati se ili isprobati sve sadržaje -

za vas nudimo cijenu od samo 160,00 kuna za pola sata! Potrebno se najaviti!

Rezervirajte svoj termin proslave!

Zbog povećeg interesa, budite brzi i na vrijeme rezervirajte za vašu proslavu!

Čekamo vas!!

PARTY AVION U SRCU ZAGORJA je idealno mjesto za team building koji je nastao na osnovu ideje vlasnika da stare nekorištene avione pretvori u najveću turističku atrakciju Zagorja! Zato poletite u nove avantura sa nama!

#partyavion #party #zagorje #avion #djevojacke #momacke #rodjendani #proslave #najboljekajzagorjenudi #bajkanadlanu #incredibletoursŽelite doživjeti atraktivnu, ludu i do sad neviđenu proslavu rođendana, djevojačku/momačku večer ili sličnu proslavu!??

POŠTOVANI PUTNICI, VEŽITE SVOJE POJASEVE, POLIJEĆEMO!!! ????????????


Kratko o sadržajima na poligonu Party aviona:

Lokacija? Idealno mjesto za bilo koju proslavu na imanju u Stubičkim Toplicama ...


Kome? Svim malima i velikima, od dječjih grupa do momačkih ili djevojačkih, rođendanskih partya do poslovnih grupa...


Veličina skupine? Do dva sata i pol, može i do pet sati (ovisi o broju osoba)


Posebnosti? Sve vrste igara koje nudimo su primjerene svim dobnim skupinama ..


Trajanje? od dva sata, može i do pet sati (ovisi o broju osoba).
Možemo ponuditi za Vas i Vaše djelatnike čitav niz raznih team building programa u obliku jednodnevnih i višednevnih izleta po Zagorju ili raznim dijelovima Hrvatske.


Od aktivnosti možemo organizirati:

– rafting – kayak safari izlete – paintball – timska natjecanja u raznim disciplinama – streličarstvo, streljaštvo…. – quad safari - jahanje – razne timske radionice (traženje blaga, timsko crtanje, štafete, snimanje filma…) – adventure park – karting... - frisbey - airsoft - zip line - archery tag... itd.

U današnja vremena u mogućnosti smo predložiti i organizirati online team building kroz različite hack atack igre te escape sadržaje!

Elementi korporativnog treninga spojeni sa avanturističkim aktivnostima donose team buildingu neku novu dimenziju, postižu veću efikasnost kod zaposlenika jer vještine koje se razvijaju na ovaj način su primjenjivije i održive, a u isto vreme postižete odmor i nagradu za zaposlene!


Popis nekih tvrtki za koje smo radili team building programe:

– Cloudsense

– I to nije sve

– Rimac group – ACO d.o.o – HiveTech

– Hangshohe

– RWE Energija

– Olival kozmetika…….


Provedite sjajan vikend u Zagorju...savršen spoj za eno-gastronomiju, adrenalin, rekreaciju, feštu i odmor!


Wellness vikend u Zagorju 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus