Škola u prirodi

Školska putovanja: škola u prirodi, maturalacAh, predivno zeleno Zagorje, idealno za školu u prirodi! Bogata povijest, prekrasna priroda, odlična hrana i termalni izvori oduševit će učenike.A imamo i "Park znanosti" !Školska putovanja: škola u prirodi, maturalac
Školska putovanja: škola u prirodi, maturalac
Školska putovanja: škola u prirodi, maturalac
Školska putovanja: škola u prirodi, maturalac

"Park znanosti"


- je autorski projekt koji je zamišljen s ciljem da se javne površine oplemene interaktivnim znanstvenim i edukativnim sadržajem namijenjenim svim dobnim skupinama. Sadržaj čine eksponati, od kojih svaki pokazuje i dokazuje zanimljive pojave iz područja fizike, astronomije, geografije i psihologije.

Kako prošetati Sunčevim sustavom u samo sat vremena? Je li moguće razgovarati šaptom na 30 metara? Kako odsvirati himnu Europe - u hodu? ... samo su neka od pitanja na koja će sve dobne skupine u igri, na zabavan način pronaći odgovore uz pomoć izvedenih eksponata, koje je potrebno pokretati, svirati, mjeriti, osluškivati.

Ove eksponate izrađujemo sami i isti mogu doprinijeti atraktivnosti vašeg eksterijera! Možete naručiti izradu eksponata i oplemeniti vaš prostor, te ujedno zaintrigirati mnoge znatiželjnike koji će rado proučavati i interaktivno analizirati zanimljive sadržaje.Prikladno za:
- javne površine

- prostore za odmor

- škole i školska igrališta

- parkove

- muzeje

- fakultetske prostore...

Napravite upit ovdje i sve ćemo organizirati za vas! / info@uzagorju.com

 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus