Škola u prirodi - DVORCI I ZNANOST U JEDNOM

Školska putovanja: škola u prirodi, maturalacAh, predivno zeleno Zagorje, idealno za školu u prirodi! Bogata povijest, prekrasna priroda i dvorci Zagorja, odlična hrana i termalni izvori oduševit će učenike!Imamo za vas paket zagorskih bisera: "Park znanosti", Dvorac VELIKI TABOR i Izletište GREŠNA GORICA!Program putovanja:


Polazak ispred škole u dogovoreno vrijeme. Vožnja turističkim autobusom kroz Hrvatsko Zagorje do prve točke:

jedinstvene edukativne atrakcije na otvorenom - "Park znanosti" u Oroslavju! Ovaj autorski projekt je zamišljen s ciljem da se javne površine oplemene interaktivnim znanstvenim i edukativnim sadržajem namijenjenim svim dobnim skupinama. Sadržaj čine eksponati, od kojih svaki pokazuje i dokazuje zanimljive pojave iz područja fizike, astronomije, geografije i psihologije.

Zatim ćemo krenuti prema jednom od najpoznatijih i najposjećenijih dvoraca u Hrvatskoj - Velikom Taboru, gotičko renesansnog dvorca grofova Ratkay iz 15. stoljeća koji prema ocjeni UNESCO - a pripada najvišoj kategoriji spomenika. Dvorac odiše tajanstvenošću zbog legende o ljubavi lijepe pučanke Veronike Desenić i grofa Fridriha Celjskog. Razgled dvorca.

Nakon razgleda slijedi odlazak na ručak i posjet Grešnoj gorici – obližnjoj autohtonoj zagorskoj kleti i izletištu sa domaćom zagorskom hranom.

Ručak i kratki odmor, a nakon toga djeca se mogu zabavljati i razgledati razne životinje: muflone, paunove, srne... kao i mnoge divlje preparirane životinje.

Vrijeme do polaska za Zagreb predviđeno za igru. Povratak u poslijepodnevnim satima.
Cijena aranžmana: NA UPITCijena aranžmana uključuje:


*prijevoz turističkim autobusom,

*sve razglede prema programu,

*vodstvo putovanja (licencirani turistički pratitelj),

*ulaznicu za Park znanosti i radionice,

*ulaznicu za Veliki Tabor,

*ručak i boravak u Grešnoj Gorici,

*pratnju profesora/odgajatelja,

*osiguranje od nezgode,

*osiguranje jamčevine,

*organizaciju i realizaciju izleta.

Školska putovanja: škola u prirodi, maturalac
Školska putovanja: škola u prirodi, maturalac
Školska putovanja: škola u prirodi, maturalac
Školska putovanja: škola u prirodi, maturalac

"Park znanosti"


- je autorski projekt koji je zamišljen s ciljem da se javne površine oplemene interaktivnim znanstvenim i edukativnim sadržajem namijenjenim svim dobnim skupinama. Sadržaj čine eksponati, od kojih svaki pokazuje i dokazuje zanimljive pojave iz područja fizike, astronomije, geografije i psihologije.

Kako prošetati Sunčevim sustavom u samo sat vremena? Je li moguće razgovarati šaptom na 30 metara? Kako odsvirati himnu Europe - u hodu? ... samo su neka od pitanja na koja će sve dobne skupine u igri, na zabavan način pronaći odgovore uz pomoć izvedenih eksponata, koje je potrebno pokretati, svirati, mjeriti, osluškivati.
Prikladno za:

- javne površine

- prostore za odmor

- škole i školska igrališta

- parkove

- muzeje

- fakultetske prostore...

Napravite upit ovdje i sve ćemo organizirati za vas! / info@uzagorju.com

 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus