TEAM BUILDING PROGRAM - BITKA ZA PRIJESTOLJE (Game of thrones)

Tražite nešto drugačije, uzbudljivo a u isto vrijeme produktivno za vaš tim ? Team building agencija u Zagorju ?

Na pravom ste mjestu... Avanturistički centar Zagorje vam nudi širok spektar kreativnih i jedinstvenih korporativnih team building igara koje vas izvlače iz konvencionalnog i poslovnog stereotipa u prirodno okruženje, gdje se kroz razne uzbudljive izazove simuliraju poslovni procesi vaše kompanije.Bitka za prijestolje je team building koji je nastao na osnovu ideje poznate serije Game of Thrones. Obitelji se međusobno bore za uzdignuće ili da postanu desna kraljeva ruka.

Na putu do pobjede skupine će se oprobati međusobno u strjeljaštvu, pokušati ukrotiti ljute zmajeve te obraniti utvrdu i kralja. Vezanih očiju, tražiti će izlaze, spašavati zmajska jaja i uz sve to morat će paziti na vrijeme i na stratešku izvedbu igara. Svi sudionici te izvođači biti će opremljeni srednjovjekovnom odjećom i kostimima da bi atmosfera bila što prisnija.

Zabavan i unikatan srednjovjekovni team building nudi različite igre i aktivnosti koje traže koncentraciju, timski i takmičarski duh. Skupine se okušaju u misaonim zadatcima, takmiče se jedna protiv druge te se bore za mjesto kraljeve desne ruke.

Kratko o programu Bitka za prijestolje:

Lokacija? Idealno mjesto za ovakav događaj je utvrda odnosno dvorac, ali se događaj može organizirati bilo gdje vani ...

Kome? Bitku za prijestolje preporučujemo poduzećima koji žele unikatan team building s puno zabave.

Veličina skupine? Do dva sata i pol, može i do pet sati (ovisi o broju osoba). Događaj je primjeren za skupine od 40 do 200 ljudi.

Posebnosti? Kostim za svakog sudionika, vitezi, ulični glumci ..

Trajanje? Do dva sata i pol, može i do pet sati (ovisi o broju osoba).Možemo Vam ponuditi za Vas i Vaše djelatnike čitav niz raznih team building programa u obliku jednodnevnih i višednevnih izleta po Hrvatskoj i inozemstvu.

Od aktivnosti možemo organizirati:

– QUAD safari tura
– PAINTBALL na zelenom poligonu - sa roštilj terasom
– timska natjecanja u raznim disciplinama – streličarstvo, streljaštvo, archery tag….
– FRISBEY challenge
- jahanje
– razne timske radionice (traženje blaga, survivor, štafete, potraga za blagom, snimanje filma…)
– adventure park
– rafting
– karting……...


Primjer ponude:
QUAD TURE + ZAGORSKA OLIMPIJADA + PAINTBALL
* grupa se dijeli na timove po 10 osoba
* dok jedni voze quadove, drugi igraju zagorsku olimpijadu
* svi odlaze na paintball poligon
* nakon svih disciplina slijedi roštilj party uz domaći odojak i pića po želji
* party se može nastaviti uz muziku, bend po narudžbi ili DJ-a
* trajanje programa: cca 6 - 8 h
Cijena na bazi min. 10 osoba : od 120 eur po osobi
U Mjesecu hrvatskog turizma snižena: 90 eur po osobi


Raspolažemo izvrsnim zelenim poligonom u prirodi na brijegu u blizini grada Zaboka, te se na imanju nalazi moderna klijet sa bazenom, uz popratne sadržaje.
Na zelenom brijegu možete partijati do mile volje, uz DJ-a ili live band!
U slučaju hladnijeg vremena nudimo vam mini hotel i natkrivene poligone za razne discipline.. Uz izrazito moderan objekat, ovdje možete iznajmiti dvokrevetne sobe, salu za sastanke, restoran i moderni bar za proslave!


Elementi korporativnog treninga spojeni sa avanturistickim aktivnostima donose team buildingu neku novu dimenziju, postižu veliku efikasnost jer vještine koje se razvijaju na ovaj način su primjenljivije i održive a u isto vreme postižete odmor i nagradu kod vaših zaposlenika.Popis nekih tvrtki za koje smo radili team building programe:

- Cloudsense
- Digihey
- Rimac group
- I to nije sve
– Nanobit
– Hangshohe
– RWE Energija
– Olival kozmetika…….

 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus