TEAM BUILDING PROGRAM - BITKA ZA PRIJESTOLJE (Game of thrones)

Tražite nešto drugačije, uzbudljivo a u isto vrijeme produktivno za vaš tim ? Team building agencija u Zagorju ?

Na pravom ste mjestu... Avanturistički centar Zagorje vam nudi širok spektar kreativnih i jedinstvenih korporativnih team building igara koje vas izvlače iz konvencionalnog i poslovnog stereotipa u prirodno okruženje, gdje se kroz razne uzbudljive izazove simuliraju poslovni procesi vaše kompanije.Bitka za prijestolje je team building koji je nastao na osnovu ideje poznate serije Game of Thrones. Obitelji se međusobno bore za uzdignuće ili da postanu desna kraljeva ruka.

Na putu do pobjede skupine će se oprobati međusobno u strijeljaštvu, pokušati ukrotiti ljute zmajeve te odbraniti utvrdu i kralja. Vezanih očiju, tražiti će izlaze, spašavati zmajska jaja i uz sve to morat će paziti na vrijeme i na stratešku izvedbu igara. Svi sudionici te izvođači biti će opremljeni srednjovjekovnom odjećom i kostimima da bi atmosfera bila što prisnija.

Zabavan i unikatan srdnjovjekovni team building nudi različite igre i aktivnosti koje traže koncentraciju, timski i takmičarski duh. Skupine se okušaju u misaonim zadatcima, takmiče se jedna protiv druge te se bore za mjesto kraljeve desne ruke.

Kratko o programu Bitka za prijestolje:

Lokacija? Idealno mjesto za ovakav događaj je utvrda odnosno dvorac, ali se događaj može organizirati bilo gdje vani ...

Kome? Bitku za prijestolje preporučujemo poduzećima koji žele unikatan team building s puno zabave.

Veličina skupine? Do dva sata i pol, može i do pet sati (ovisi o broju osoba). Događaj je primjeren za skupine od 40 do 200 ljudi.

Posebnosti? Kostim za svakog sudionika, vitezi, ulični glumci ..

Trajanje? Do dva sata i pol, može i do pet sati (ovisi o broju osoba).Možemo Vam ponuditi za Vas i Vaše djelatnike čitav niz raznih team building programa u obliku jednodnevnih i višednevnih izleta po Hrvatskoj i inozemstvu.

Od aktivnosti možemo organizirati:

– rafting – kayak safari izlete – paintball – timska natjecanja u raznim disciplinama – streličarstvo, streljaštvo…. – quad safari - jahanje – razne timske radionice (traženje blaga, timsko crtanje, štafete, snimanje filma…) – adventure park – karting……...

Elementi korporativnog treninga spojeni sa avanturistickim aktivnostima donose team buildingu neku novu dimenziju, postižu veliku efikasnost jer veštine koje se razvijaju na ovaj način su primenljivije i održive a u isto vreme postižete odmor i nagradu kod zapošljenih.Popis nekih tvrtki za koje smo radili team building programe:

- Cloudsense

– Nanobit

– Hangshohe

– RWE Energija

– Olival kozmetika…….

 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus