Uzbuđenje na kotačima - E BIKE TURE

KADA:
GDJE: Zagorje
OPIS:  Specijalne E bike ture po predivnom pitoresknom Zagorju! Nudimo iskustvo bicikliranja u grupi kroz prekrasne pejsaže Zagorja, kroz bregove i dolove i povezane staze koje imaju i svoja odmorišta. Staze su dužine cca 10km te se prostiru po prirodnim predjelima, kroz naselja, ali dijelom i kroz ceste kojima se spajaju dijelovi izvan naselja.

 

Od makadamskih putova savršenih za brdski biciklizam do asfaltiranih cesta za obiteljske izlete, u Zagorju ćete pronaći raznolike savršene staze za svačiji ukus, neovisno o tome jeste li rekreativac ili profesionalni sportaš. Iskušajte svoje granice i savladajte rute Tour of Zagorje, provozajte se uz zadivljujuće krajolike , slijedite brojne vinske i gastronomske ceste kroz prekrasne vinograde ...

Nudimo iskustvo bicikliranja u grupi kroz prekrasne pejsaže Zagorja, kroz bregove i dolove i povezane staze koje imaju i svoja odmorišta.

Staze su dužine cca 10km te se prostiru po prirodnim predjelima, kroz naselja, ali dijelom i kroz ceste kojima se spajaju dijelovi izvan naselja.


Može se dogovoriti i grupa za duže relacije do cca 20km.

Minimalno 3 osobe je potrebno za vođenu grupu.

Cijena je 80kn po osobi, uključeno piće!

Cijena uključuje i vodiča!


Također nudimo i QUAD safari vođene ture!


Za više informacija kontaktirajte:

info@uzagorju.com ili na 099 450 3009!


 

 Pratite UZAGORJU.COM i na facebook stranici.

 

 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus