PAINTBALL za djecu i odrasle

KADA:
GDJE: Zabok
OPIS:  Paintball je jedan od najuzbudljivijih "ekstremnih" sportova u svijetu kojega igraju milijuni ljudi svih starosnih skupina i životnih stilova. Dok pokušavate izvršiti zadatak, istovremeno nastojite eliminirati igrače protivničkog tima gađajuci ih kuglicama s bojom koje se ispaljuju iz paintball puške. Isprobajte sa nama ovu igru na najboljem zagorskom poligonu u prirodi!

 

Razmišljanje, odlučnost i brzo reagiranje kvalitete su potrebne za pobjedu. Paintball avantura se može doživjeti na našim izuzetno atraktivnim terenima, u prirodnoj šumskoj oazi, okruženi prostranstvom zelenila - dokazano najbolji teren u Zagorju!

Adrenalinska bomba su i rovovi iz 2. svj. rata koji prenose djelić atmosfere iz prošlosti. Osvajanje zastave, te napad na vojnu bazu samo su neki od scenarija koji će igračima podignuti adrenalin u nebeske visine.

Prvi scenario:

Osvajanje centralne zastave - scenario se igra na poligonu veličine oko 50 x 100 m, u sredini poligona se nalazi zastava. Igrači kreću u igru iz svojih baza koje se nalaze na krajnjim stranama poligona, cilj svake ekipe je uzeti zastavu i odnijeti je u protivničku bazu, prosječno vrijeme jedne "igre" je oko 10 minuta, nakon toga mijenjaju se strane.

Drugi scenario:

Osvajanje vojne baze - scenario se igra na terenu koji sačinjavaju dva brda pod šumom i njihova bliža okolica. Na jednom platou se nalazi vojna baza (rovovi iz 2. svjetskog rata, izvidni toranj, stražarice, mostići, zapovjednikova kućica…). Jedan tim ima za cilj obraniti bazu dok drugi ima za cilj osvojiti je. Baza je osvojena kad bilo koji igrač iz napadačkog tima uđe u zapovjednikovu kućicu i uzme zastavu. Ovaj scenario je jako zanimljiv jer obrambeni igrači ne moraju biti u tvrđavi dok je brane, nego mogu biti bilo gdje u šumi, prosječno se ovaj scenario igra do 30 minuta zavisno o taktici i spretnosti igrača.?Nakon igre, za vas ćemo pripremiti prema dogovoru ili slasnu roštiljadu...ili pravu zagorsku kotlovinu! Kako god poželite... a tu su i neizostavni pravi domaći zagorski štrukli, fina domaća kapljica vina.. i fešti nema kraja!Obratite nam se slobodno sa upitom i za vas ćemo organizirati i smještaj, kao i druge aktivnosti sa kojima možete kombinirati paintball ako su veće grupe. Možemo ponuditi vožnje quadovima, dok jedni igraju paintball i tako naizmjence... mogućnosti su mnogobrojne!

Za djecu organiziramo rođendanski paintball i roštiljade...

CJENIK


PAKETI: S paket – oprema + 150 kuglica = 110 kn

M paket – oprema + 250 kuglica = 140 kn

L paket – oprema + 350 kuglica = 170 kn

XL paket – oprema + 500 kuglica = 210 kn


DODATNA PONUDA:

dodatnih 100 kuglica = 40 kn

korištenje terena s vlastitom opremom = 50 kn

mogućnost popusta na količinuUVJETI: odabrani paket potrebno je rezervirati minimalno dva dana unaprijed!

NAPOMENA: Na paintball je preporučljivo ponijeti dobru obuću (tenisice, čizme, planinarske cipele) te rezervnu suhu odjeću. Klub Paintball svakom igraču daje odijelo (kombinezon) na korištenje, no dobro je imati sa sobom suhu odjeću u koju se može presvući nakon igre.


Javite nam se s povjerenjem i bukirajte svoj termin na vrijeme! I nadajte se da će biti... lijepo vrijeme! :)


Book with us: info@uzagorju.com


 

 Moglo bi vas zanimati:
Objekt u blizini:
Streličarstvo - 3D ARCHERY TAG
Najava u blizini:
DOMAĆE PURICE I MLINCI - NARUČITE!!
Događanje u blizini:
Uzbuđenje na kotačima - E BIKE TURE
Prijedlog izleta:
Wellness vikend u Zagorju
Domaći proizvod:
VOĆE - SUHO I ORAŠASTO
Pratite UZAGORJU.COM i na facebook stranici.

 

 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus