BAČVA SAUNA - Perfektni wellness doživljaj!!

KADA:
GDJE:
OPIS:  Preporučujemo bačva saunu za dom ili vikendice, za hotele, kampove, pansione ili bilo koji uslužni obrt kao posebno tražen dodatni wellness sadržaj!!! Sauna bačva za eksterijere koristi se diljem svijeta, a elegantni cilindrični oblik može biti perfektna nadopuna i vašeg vrta ili terase, vaše vikendice ili klijeti, ali i seoskog turizma i glamping kampa podjednako!

 

Povoljni utjecaj saune na zdravlje poznato je tisućljećima. Dokazano je kako znojenje učinkovito uklanja iz organizma otrove i da zahvaljujući tomu ljudsko tijelo dulje ostaje zdravo. Pospješuje krvotok, osigurava optimalnu zaštitu kože. Doživljaj možemo još više povećati ako poslije saune uronimo u drvenu bačvu za kupanje ..

 

Na taj način bačva za kupanje nadopunjena sa sauna bačvom može postati ugodno mjesto za odmor i doživljaj.

 

 

U sauni su dvije klupe (za 4-6 osoba), podna rešetka, peć od nehrđajućeg čelika (može i bez toga), izolirana vrata na zaključavanje, vanjska i unutarnja rasvjeta. Daljnja oprema: pješčani sat i vjedro za vodu, žlica za polijevanje i 2 drvene rešetke za oslonac glave.

 

Bačvasti oblik omogućuje bolje kolanje topline nego četverokutni oblik, u usporedbi to dvoje grijana prostorija u bačvi manja je za 25%, stoga se ista puno brže zagrijava i troši manje električne energije. Bolja cirkulacija zraka osigurava učinkovito kolanje topline i ugodan spa doživljaj.

 

Tehnički parametri: Naše se saune grade od ariša. Ta vrsta drva je vrlo trajna, otporna na vremenske utjecaje, a prostoriju puni ugodnim mirisom. Drveni dijelovi tretirani su antifungicidnim sredstvom i sredstvom koji ih čini otpornima na vremenske prilike, kako bi bili vodootporni, odnosno time štitimo unutarnje stijenke od vlage i drugih onečišćenja.

 

Wellness i spa doživljaj za Vaše goste u kući za odmor, kampu ili u vlastitom domu !!!

 

BAČVA SAUNE ZA EKSTERIJERE
koriste se diljem svijeta, a elegantni, cilindrični oblik perfektna je nadopuna :

• vrta ili terase

• hotela ili vikendice

• kuća za odmor i seoskih turizama

• kampova

 

Preporučujemo u pansione, hotele, za športaše, osobe željne izlječenja ili jednostavno onima koji u svome domu žele imati drvenu bačvu za kupanje koja pruža pravi wellness doživljaj i prirodan osjećaj.

 

Osnovna cijena bačva saune za 2 osobe po sistemu "ključ u ruke": 25.000,00kn

Ostali troškovi:

1. Dostava po dogovoru

2. Montaža: 990 kuna

 

Navedena cijena bačve saune je osnovna za manji model te uključuje sve kako bi već na dan isporuke mogli započeti s kupanjem u bačvi! Sastav: drvena bačva za kupanje od borova drva, peć od nehrđajućeg čelika, dimnjak, rešetka za odvajanje peći, stepenice, unutarnje klupe.

 

 

NOVO U P0NUDI:

HOT TUB - drvena bačva za kupku – Poseban doživljaj!!

Harmonija pucketanja vatre i prirodnih materijala pruža perfektno opuštanje za Vas i Vašu obitelj!

Drvena bačva za kupku Vama i Vašoj obitelji pruža jedinstveni, poseban doživljaj, pozitivno utječe na zdravlje, a ujedno može biti i ukras kuće, vrta. Troškovi održavanja drvene bačve za kupku s peći na drva su minimalni. Drvena bačva može „raditi“ i zimi, za to je jedino potrebno u vodu staviti odgovarajuću količinu soli, koja će s jedne strane spriječiti zamrzavanje vode, a s druge strane Vi možete uživati u pozitivnom učinku slane kupke! Budući da je druga prednost slane kupke da se znatno usporava i razmnožavanje algi i bakterija, voda ne iziskuje poseban tretman i nije potrebno spuštati ju.

 

Povoljni utjecaj saune na zdravlje poznat je tisućljećima. Dokazano je kako znojenje učinkovito uklanja iz organizma otrove i da zahvaljujući tomu ljudsko tijelo dulje ostaje zdravo. Pospješuje krvotok, osigurava optimalnu zaštitu kože.

Doživljaj možemo još više povećati ako poslije saune uronimo u drvenu bačvu za kupanje ili hot tub!

Izrađujemo razne modele HOT TUB kupki na otvorenom.

 

HOT TUB - LJETI UGODNO HLADNA, A ZIMI TOPLA KUPKA!!
Naše wellness drvene bačve izvrsne su u toplim ljetnim danima za osvježenje u hladnoj vodi, kao bazen za rashlađenje nakon saune, a zimi za toplu kupku. Voda drvene bačve može se zagrijavati pomoću ugrađene peći na drva od nehrđajućeg čelika, što je naravno uključeno u cijenu.

 

HOT TUB - drvena bačva za kupanje s rubom, izrađena od borovine: promjer ( fi ) 1,57 m. , 1,97 m. , 2,27 m. ( 4 - 8 osoba ), debljina stjenke 46 mm.

 

Prednosti kupanja u drvenoj bačvi:

*Može se koristiti zimi i ljeti, osigurava ugodno kupanje

*Jeftino korištenje i održavanje

*Brzo i lagano instaliranje bez dodatnih troškova

*Pozitivan učinak tople vode (i slane kupke!!!)

*Udobna, ugodna wellness opuštanje

*Posebno, jedinstveno, pravi ukras Vašega doma ili poslovnog prostora

*Izvrsna vrijednost za novac

*Može se opremiti i pumpom i filtrom za vodu

 

 

BAČVA SAUNE - karakteristike:

 

U sauni su dvije klupe (za 2-4-6 osoba), podna rešetka, peć od nehrđajućeg čelika (može i bez toga), izolirana vrata na zaključavanje, vanjska i unutarnja rasvjeta.

Daljnja oprema: pješčani sat i vjedro za vodu, žlica za polijevanje i 2 drvene rešetke za oslonac glave.

 

Bačvasti oblik omogućuje bolje kolanje topline nego četverokutni oblik, u usporedbi to dvoje grijana prostorija u bačvi manja je za 25%, stoga se ista puno brže zagrijava i troši manje električne energije. Bolja cirkulacija zraka osigurava učinkovito kolanje topline i ugodan spa doživljaj.

 

Tehnički parametri:

Naše se saune grade od bora ariša. Ta vrsta drva je vrlo trajna, otporna na vremenske utjecaje, a prostoriju puni ugodnim mirisom. Drveni dijelovi tretirani su antifungicidnim sredstvom i sredstvom koji ih čini otpornima na vremenske prilike, kako bi bili vodootporni, odnosno time štitimo unutarnje stjenke od vlage i drugih onečišćenja.

 

Model "Mini"

V x Š x D (vanjski): 1912 x 1850 x 1500 mm

V x Š x D (sauna): 1641 x 1767 x 1230 mm

Veličina klupe: 1230 x 450 mm

Osoba u sauni: 1-2

Vrsta drveta: Bor

 

Model “Mini + Terasse”

V x Š x D (vanjski): 1912 x 1850 x 2500

V x Š x D (sauna): 1641 x 1767 x 1230 mm

Veličina klupe: 1230 x 450 mm

Osoba u sauni: 1-2 Vrsta drveta: Bor

 

Model “Kompakt + Terasse” V x Š x D (vanjski): 1912 x 1850 x 3000

V x Š x D (sauna): 1641 x 1767 x 1730 mm

Veličina klupe: 1730 x 550 mm

Osoba u sauni: 2-4

Vrsta drveta: Bor

Model “Komfort”

H x W x L (outside): 1912 x 1850 x 2500

H x W x L (Sauna): 1641 x 1767 x 2230 mm

Veličina klupe: 2230 x 550 mm

Osoba u sauni: 4

Vrsta drveta: Pine

 

Parametri bačve vanjske mjere: visina 2,1 metra x širina 2,1 metra x duljina 2,6 metra, debljina stijenke 4 cm. Podjednako se može postaviti u vrtu ili na terasi. Klupe u unutrašnjosti su dimenzija 2 x 1,85 metra, za 4-6 odraslih osoba. Električna peć je performanse 3,5 Kw, što je više nego dovoljno za zagrijavanje prostorije.

 

Model “Komfort + Terasse”

V x Š x D (vanjski): 1912 x 1850 x 3500

V x Š x D (sauna): 1641 x 1767 x 2230 mm

Veličina klupe: 2230 x 550 mm

Osoba u sauni: 4

Vrsta drveta: Bor

 

Saune se isporučuju potpuno montirano, zajedno sa svom opremom. Prije puštanja u pogon važno ih je postaviti horizontalno na tlo. Preporučujemo kamenu ili betonsku oblogu kao podlogu, također može i šljunčanu.

Vršimo dostavu na Vašu adresu, kao i montažu, po sistemu "ključ u ruke"!

 

Pratite najnovije trendove i kupite mobilnu bačva saunu kojom se lako upravlja i lako se montira (i u svakom se trenutku može premjestiti) praktično na bilo kojoj otvorenoj lokaciji! Ovakve bačva saune moguće je i unajmiti na određeni period! Informacije o cijenama šaljemo na upit.

 

Izrađujemo i klasične saune koje se instaliraju u vaš unutrašnji prostor, a koje odlikuje postojanost i raznolikost modela. Za sva pitanja i ponudu obratite se na email: info@uzagorju.com

 

Pratite najnovije trendove i naručite svoju bačva saunu kojom se lako upravlja i koja se lako montira na bilo kojoj otvorenoj lokaciji. I u svakom se trenutku može premjestiti!

 

     

 

 


Više informacija za narudžbu sauna bačve, pošaljite upit na: info@uzagorju.com

ili putem obrasca  ovdjeWellness vikend u Zagorju

 

 Moglo bi vas zanimati:
Objekt u blizini:
Kajakom po rijekama
Najava u blizini:
DOMAĆI PROIZVODI ZAGORJA - NARUČITE!!
Događanje u blizini:
IZNAJMLJIVANJE KUĆA ZA ODMOR I PROSLAVE
Prijedlog izleta:
Momačke večeri
Domaći proizvod:
RAKIJA VIŠNJEVAČA
Pratite UZAGORJU.COM i na facebook stranici.

 

 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus