Perfektni wellness doživljaj - BAČVA SAUNA!!

KADA:
GDJE:
OPIS:  Preporučujemo bačva saunu za dom ili vikendice, za hotele, pansione ili bilo koji uslužni obrt kao posebno tražen dodatni sadržaj!!! Sauna bačva za eksterijere koristi se diljem svijeta, a elegantni cilindrični oblik može biti perfektna nadopuna i vašeg vrta ili terase, vaše vikendice ili klijeti, ali i seoskog turizma podjednako!

 

Povoljni utjecaj saune na zdravlje poznato je tisućljećima. Dokazano je kako znojenje učinkovito uklanja iz organizma otrove i da zahvaljujući tomu ljudsko tijelo dulje ostaje zdravo. Pospješuje krvotok, osigurava optimalnu zaštitu kože. Doživljaj možemo još više povećati ako poslije saune uronimo u drvenu bačvu za kupanje ..

 

Na taj način bačva za kupanje nadopunjena sa sauna bačvom može postati ugodno mjesto za odmor i doživljaj.

 

 

U sauni su dvije klupe (za 4-6 osoba), podna rešetka, peć od nehrđajućeg čelika (može i bez toga), izolirana vrata na zaključavanje, vanjska i unutarnja rasvjeta. Daljnja oprema: pješčani sat i vjedro za vodu, žlica za polijevanje i 2 drvene rešetke za oslonac glave.

 

Bačvasti oblik omogućuje bolje kolanje topline nego četverokutni oblik, u usporedbi to dvoje grijana prostorija u bačvi manja je za 25%, stoga se ista puno brže zagrijava i troši manje električne energije. Bolja cirkulacija zraka osigurava učinkovito kolanje topline i ugodan spa doživljaj. Tehnički parametri: Naše se saune grade od ariša. Ta vrsta drva je vrlo trajna, otporna na vremenske utjecaje, a prostoriju puni ugodnim mirisom. Drveni dijelovi tretirani su antifungicidnim sredstvom i sredstvom koji ih čini otpornima na vremenske prilike, kako bi bili vodootporni, odnosno time štitimo unutarnje stijenke od vlage i drugih onečišćenja.

 

Parametri bačve vanjske mjere: visina 2,1 metra x širina 2,1 metra x duljina 2,6 metra, debljina stijenke 4 cm. Podjednako se može postaviti u vrtu ili na terasi. Klupe u unutrašnjosti su dimenzija 2 x 1,85 metra, 4-6 odraslih osoba može komotno stati. Električna peć je performanse 3,5Kw što je više nego dovoljno za zagrijavanje prostorije.

 

Saune se isporučuju potpuno montirano, zajedno sa svom opremom. Prije puštanja u pogon važno ih je postaviti na horizontalno tlo. Preporučujemo kamenu ili betonsku oblogu kao podlogu.

 

Pratite najnovije trendove i kupite kod nas mobilnu saunu kojom se lako upravlja i koja se lako montira praktično na bilo kojoj otvorenoj lokaciji. I u svakom se trenutku može premjestiti!

 

     

 

 


Više informacija za narudžbu sauna bačve, pošaljite upit na: info@uzagorju.com

ili putem obrasca  ovdjeWellness vikend u Zagorju

 

 Moglo bi vas zanimati:
Objekt u blizini:
Streličarstvo - 3D ARCHERY TAG
Događanje u blizini:
Uzbuđenje na kotačima - E BIKE TURE
Prijedlog izleta:
Zlatar Bistrica
Domaći proizvod:
RAKIJA ŠLJIVOVICA I LOZOVAČA
Pratite UZAGORJU.COM i na facebook stranici.

 

 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus