VOŽNJA U ZAGORSKOJ KOČIJI

KADA:
GDJE: Zagorje
OPIS:  Dosadilo vam je ispijanje kava u trgovačkim centrima?? Ne znate gdje ćete vikendom? Želite nekome pokloniti nešto posebno i nezaboravno? Izvedite djecu na svježi zrak te uživajte u dužim danima uz najam naše kočije. Kočijom vas vodimo seoskim putevima kroz okolicu Velikog Trgovišća i Zaboka. Za prekrasan doživljaj Zagorja uz pogled iz kočije sa konjskom zapregom, posjetiti ćemo neke atrakcije te eko izletište sa ponudom domaćih specijaliteta! VI birate svoju rutu!

 

Vožnja kočijom uključuje vožnju 4-8 osoba po zagorskim stazama, puteljcima i šumskim krajolicima, uz prethodnu najavu.


Minimalan najam kočije je sat vremena, a termini se dogovaraju unaprijed. U kočiju se može smjestiti cijela obitelj sa djecom za samo 250 kuna! Cijena vožnje kočijom: od 250,00 kn / krug po zagorskim stazama / do restorana Grašo ili eko izletišta U Mjesecu hrvatskog turizma cijene su snižene 35%! Iskoristite popust i javite se za rezervaciju termina za bilo koji izlet! Cijene vožnje kočijom snižene 35% :

2 osobe - umjesto 400 kn sada 250kn

2 osobe + mala djeca - umjesto 400 kn sada 250kn!

4 osobe - umjesto 700 kn sada samo 450 kn

5 osoba - umjesto 900 kn sada samo 580 kn

6 osoba - umjesto 1000 kn sada samo 650 kn


Trajanje vožnje: cca 1,5h - 2h

Radimo stanku za popiti vrući čaj ili kavu, a također možemo vam predložiti u prekrasnom restoranu uz jezero, koji se nalazi na trasi puta. Također prolazimo u blizini restorana Grašo, ako poželite izabrati ovu poznatu terasu za ručak sa zabavnim parkom za djecu!

Rezervacije na email: info@zagorju.com ili na broj mob. 099 450 3009.


Agencija Incredible tours u skladu sa mjerama vodi vas kroz čarobne zagorske pejzaže do jedinstvenih zagorskih brega isprepletenih kleticama, koji kriju pravi mali raj za vinoljupce, ponegdje i sa pozivom u klijet domaćeg vinara!

 

U Mjesecu hrvatskog turizma cijene su snižene 35%! Iskoristite popust i javite se za rezervaciju termina za bilo koji izlet!

 Radi dogovora termina te ukoliko imate dodatnih pitanja, možete napraviti upit ovdje i sve ćemo organizirati za Vas!


Provedite sjajan vikend u Zagorju...savršen spoj za eno-gastronomiju, feštu i odmor!


Wellness vikend u ZagorjuProvedite sjajan vikend u Zagorju...savršen spoj za eno-gastronomiju, adrenalin, rekreaciju, feštu i odmor!


Wellness vikend u Zagorju

 

 Pratite UZAGORJU.COM i na facebook stranici.

 

 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus