VINSKE TURE KOČIJOM

KADA:
GDJE:
OPIS:  Provezite se vinskim stazama i pitomim zagorskim brežuljcima u pravoj starinskoj kočiji za max 6 osoba! Spoj prirode i kretanja uz konje, nezaboravan je osjećaj spajanja sa našim najboljim prijateljem, a to je priroda i zelenilo, te svježi zrak! Povedite svoju djecu da dočaraju sebi kako su konji prekrasne životinje koje služe čovjeku i iscjeljuju ga te im pružite jedinstvene trenutke uživanja na otvorenom! Doživljaji se pamte!

 

Agencija Incredible tours vodi vas kroz čarobne zagorske pejzaže na vrhunce zagorskih brega koji kriju pravi mali raj za vinoljupce, ponegdje i duboko ispod zemlje!!


Ljubav vinove loze i zagorskih brega nije od jučer. Priča o njihovoj romansi započinje prije 12 milijuna godina, kad je na jednom od prekrasnih zelenih bregova niknuo prvi trs Vitis teutonice, pretka vinove loze. Od tada pa sve do dana današnjeg vinova je loza vjerna zagorskim bregima - raste i rađa u raskošnim zagorskim vinogradima.


Jeste li spremni za potpuno novi i drugačiji pogled na zelene brege?


Ako jeste, vrijeme je da rezervirate jedno subotnje popodne i prepustite se svemu što vam donosi nova turistička senzacija: Vinogradi s pogledom!


Po prvi puta predstaviti ćemo vam modernu i mladu Vinariju Kota s ciljem da uživamo u izvrsnim vinima naših inovativnih zagorskih vinara, isprobavamo i kušamo vina s posebno osmišljenom gastro ponudom i to sve uz prekrasni pogledo na zagorske brege.


U ovom prvom izdanju Vinograda s pogledom svoja vina predstaviti ćemo vam devet zagorskih vinara: Vuglec breg, Vinarija Petrač, Vinarija Sever, Vinarija Bodren, Vina Zdolc, Prekratić Vino, Vinarija Grozaj, Vina Petrovečki i Vinarija Kota.


Bit će to popodne s raznim iznenađenjima, a za potpuno sljubljivanje i uživanje pobrinut će se naša agencija Incredible tours za najbolje izlete po tvojoj mjeri Budi i ti dio ove nove priče koja će putovati po Zagorju i upoznati te s vinarijama Zagorja kroz sva osjetila.


Vina i zagorski bregi tu su da bi se u njima uživalo. Spojite jedno s drugim, ugodno s korisnim, ukusno s predivnim, vina s ugledom i vinograde s pogledom te pronađite idealnu mjeru za uživanje u Hrvatskom zagorju. Otkrijte vinograde s pogledom, a posjetiti ćemo i pravu tradicionalnu zagorsku klijet u kojoj vam domaćin toči svoju zlatnu kapljicu! !
Vožnja uključuje: max 6 osoba

Cijena vožnje kočijom: 250,00 kn /za 2 osobe

Trajanje vožnje: cca 1h

Organizatori: Izleti u Zagorje /Incredible tours i Vinarije


Radi dogovora termina te ukoliko imate dodatnih pitanja, napravite upit ovdje i sve ćemo organizirati za Vas!


Provedite sjajan vikend u Zagorju...savršen spoj za eno-gastronomiju, adrenalin, rekreaciju, feštu i odmor!


Wellness vikend u Zagorju

 

 Moglo bi vas zanimati:
Objekt u blizini:
DOŽIVI ZAGORJE: E-Biciklom po Zagorju
Najava u blizini:
DOMAĆE PURICE I MLINCI - NARUČITE!!
Događanje u blizini:
JAHANJE KONJA U ZAGORJU!
Prijedlog izleta:
WINE AND BIKE - jednodnevna tura
Domaći proizvod:
MED OD LIPE
Pratite UZAGORJU.COM i na facebook stranici.

 

 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus