3-DNEVNI YOGA RETREAT U ZAGORJU

KADA:
GDJE: Donja Stubica
OPIS:  Ovaj 3-dnevni retreat u prekrasnom Zagorju podržava proces buđenja kundalini energije i priprema tijelo da si dopusti, pokrećući ovaj proces buđenja, da iskusi svoju višu svijest. Kundalini Yoga je vrlo duboka, izazovna i drugačija, to je Yoga Svjesnosti, Put samo spoznaje, pomaže nam da budemo u sadašnjem trenutku, da nadvladamo sve teškoće i okolnosti koji nas okružuju! Jer... potreban nam je mir....

 

Pozivamo vas da vam približimo ljepote Zagorja i prirode, ali prvenstveno da probudimo ljepotu vaše unutarnje svijesti... Odvest ćemo vas u prekrasnu zelenu oazu sa luksuznim smještajem da budete dio našeg YOGA tima!


Kundalini Yoga je vrlo duboka, izazovna i drugačija, to je Yoga Svjesnosti, Put samospoznaje, pomaže nam da budemo u sadašnjem trenutku.


Ovaj 3-dnevni retreat u prekrasnom prirodnom okruženju Hrvatskog zagorja, podržava proces buđenja kundalini energije i priprema tijelo da si dopusti, pokrećući ovaj proces buđenja, da iskusi svoju višu svijest!

Kroz njega suptilno pomičemo svoje granice i istražujemo sve svoje mogućnosti i skrivene potencijale.


Pogodan je za apsolutne početnike, kao i za naprednije u jogi. Kažu da to može raditi svatko "tko može Disati"!

Svatko daje sve od sebe, istražuje svoje fizičke i mentalne sposobnosti i fokus. Stoga, dođite i dajte si priliku za osobni rast i ispunite se prekrasnom energijom koja će vas dodatno inspirirati!!


Suočimo se s tim, bile su ovo teške godine za sve nas - i za nas planere retreata, profesionalce za putovanja i mjesta za povlačenje.

Toliko se u našoj zajednici moralo otkazati različitih predivnih programa, koji su nam bili i glavni oslonac poslovanja i prihoda.

Ali vrijeme je da se to promijeni!

Istina je da živimo u nesigurnim vremenima i možemo ili nastaviti čekati da se svijet vrati na staro ILI...

…možemo prihvatiti da stvari možda nikada neće biti iste i smisliti kako kreirati svoja povlačenja i služiti bolje sebi i drugima u ovoj “novoj normalnosti”.

Ovo je vikend odmor za probuditi dušu uz pomoć sjajnih istočnjačkih tehnika i vještina, za pripremiti svoje tijelo i um za najljepše proljetno razdoblje, energizirano, pročišćeno i fokusirano!!

  OPIS 3-DNEVNOG PROGRAMA:


KUNDALINI YOGA


Koristit ćemo alate kao što su mantre (tehnologija iscjeljivanja zvuka), mudre (iscjeljujući položaji prstiju/dlanova), bandhe (energetska mjesta u tijelu koja koncentriraju veliki naboj energije za iscjeljenje i transformaciju), krija (određeni skup vježbe za rad na pojedinom organu, tijelu, čakrama, emocijama…), mentalni fokusi, različite tehnike disanja, meditacije, vježbanja i disanja pokreće energije u nama samima, aktivira svaku stanicu u tijelu i budi našu Dušu i ostvaruje bliski kontakt sa sobom samima.

KINESKA ČAJNA CEREMONIJA – GONGFU


Kao dijete bio sam veliki obožavatelj i čaja i rituala.

Tako sam počela proučavati kombinaciju to dvoje – ceremoniju čaja.

Onaj s kojim sam se najviše povezivao dolazi iz Kine.

Gongfu čajna ceremonija ili "Kung fu ceremonija čaja" je vrsta kineske čajne ceremonije koja uključuje ritualnu pripremu i ispijanje čaja.

Na taj način svjesnije doživljavamo sam čaj, njegovu punoću, miris, posebnost; ceremonijalizam održava i produbljuje mirno *zen stanje uma*, meku pažnju i budna osjetila.


SHAKTI DANCE


Shakti Dance je Yoga ples, prekrasna kombinacija Kundalini joge i plesa. Pokrenula ga je Sara Avtar 90-ih godina nakon 20 godina bavljenja raznim plesnim i joga tehnikama.
Shakti ples povezuje dah, fluidno kretanje i um, proširujući i stapajući svijest s beskonačnim bićem koje jeste. Spoj je to skladnih pokreta u simbiozi daha uz pozadinu prekrasne glazbe.

Shakti je ženski univerzalni kreativni princip koji potiče našu kreativnost, inspirira nas i omogućuje nam da uživamo u punini sebe, života...

Ovaj ples je jedinstvena i skladna mješavina asana (joga položaja), ritmičkog disanja, plesnih vježbi, slobodnog plesa, opuštanja, meditacije u tišini i meditacije u pokretu i mantre (nebeske komunikacije).

Njeguje slobodno, organsko i kreativno izražavanje vašeg unutarnjeg bića, masira i oslobađa tijelo i um od stagnacije i blokada, oslobađa stresa i inspirira nas da zaronimo u raskošnu prirodu našeg postojanja i svega što jesmo.

Priuštite si nešto novo i posebno, uronite dublje u svoje tijelo, u cijelo svoje biće i duboko se opustite.


BREATHWALKING


Jednostavna, prirodna i učinkovita metoda u kojoj kombiniramo svjesno hodanje u kombinaciji s dahom i mantrom.

Prekrasna tehnika za povezivanje s prirodom i energijom Majke Zemlje.

Uči nas da budemo u meditativnom stanju čak i kada hodamo otvorenih očiju, a ne samo kada sjedimo i svjesno namjerno ulazimo u isto stanje.

Inspirira vas da osluškujete i upijate sve zvukove oko sebe, primijetite sve vidljivo i nevidljivo, osjetite mirise, uključite sva osjetila.

Breathwalking je način rekreacijskog spajanja sa samim sobom, gdje se spajaju elementi svjesnog disanja, hodanja i meditacije.

Daje nam ugodnu laganu tjelesnu aktivnost, osobni rast, meditativno iskustvo, suočavanje sa stresom i bistar um da lakše osjetimo/čujemo svoj Duh.Dođite na YOGA retreat - najbolji proljetni poklon paket kojeg možete sebi priuštiti i osigurati si mnogo spoznaja i trenutke povezivanja sa sobom i grupom u kojoj ćete se osjećati kao da joj pripadate oduvijek! Vidimo se u čarobnom Zagorju!


Informacije - REZERVACIJE:   info@uzagorju.com

ili putem obrasca   ovdjeRadujemo se Vašem dolasku!

YoGa super team


 

 Moglo bi vas zanimati:
Objekt u blizini:
Tradicijski turizam Majsecov mlin
Događanje u blizini:
3-DNEVNI YOGA RETREAT U ZAGORJU
Prijedlog izleta:
Vinske ture - winetasting
Domaći proizvod:
ZIMNICE
Pratite UZAGORJU.COM i na facebook stranici.

 

 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus