JAHANJE KONJA U ZAGORJU!

KADA:
GDJE:
OPIS:  Isprobajte jahanje u prirodi kroz zeleni pojas stubičkog kraja! Konjički turizam Zagorja osvaja u galopu! Nudimo vam jahanje sa vodičem na nekoliko lokacija u Zagorju, sa uključenim ručkom na seoskom imanju! Imamo i školu jahanja za najmlađe, individualno jahanje, terensko jahanje.. Za prave jahače bezbroj staza

 

Nudimo vam organizaciju jahanja na nekoliko lokacija u Zagorju, sa uključenim ručkom na seoskom imanju!

 

Ponuda zagorskog Konjičkog kluba uključuje:

 

- Početna škola jahanja- (rad u grupama)- podrazumijeva djecu i odrasle koji nemaju prethodnog iskustva. Početna škola jahanja traje 10 sati (1 sat-45 min.), raspoređeno u 5 tjedana (2 x tjedno) koja se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela. Kreće se od samog početka te ćete se upoznati sa osnovama jahanja (pristup konju, adekvatna oprema za jahača i konja, vođenje konje, sedlanje i rasedlavanje konja, pojahivanje i sjahivanje, stav i ravnoteža na konju...) i sa tom plemenitom životinjom (skrb i njega konja, prehrana, anatomija, pravila ponašanja...). Po završetku početne škole jahanje moći ćete samostalno voditi konja u hodu i kasu.

 

- Napredna škola jahanja- (rad u grupama)- podrazumijeva djecu i odrasle sa prethodno stečenim iskustvom u našoj ili nekoj drugoj školi jahanja. Napredna škola jahanja traje 30 sati (1 sat-45 min.) raspoređeno u 15 tjedana (2x tjedno). U tih 30 sati nadogradit ćete već stečeno znanje te raditi na osnovnim elementima dresurnog i preponskog jahanja. Po završetku napredne škole jahanja moći ćete samostalno jahati konja u hodu, kasu i galopu. Te ćete dostići nivo da se možete rekreativno baviti jahanjem i polagati jahaču dozvolu.

 

- Rekreativno jahanje-(rad u grupama ili individualno)- podrazumijeva djecu i odrasle sa završenom početnom i naprednom školom jahanja u našoj ili nekoj drugoj školi jahanja ( najmanje 30 sati). Usavršava se dosad stečeno znanje do razine za polaganje natjecateljske licence.

- Individualno jahanje

 

- Individualni sportski sat jahanja-( dresura ili prepone)

- Šetnje na konju

- Terensko jahanje

- Vožnja pony kočijom za djecu

 

Školu jahanja i sve programe vode licencirani treneri jahanja (FEI, internacionalna licenca). Programi se provode na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku.

Na ranču se trenutno nalazi 11 konja no taj broj raste pošto se bavimo uzgojem i prodajom konja za sportsko i rekreativno jahanje. Trenutno imamo jednog licenciranog pastuha koji stoji na raspolaganju za pripust.

 

Take up the reins

Feel the unparalleled energy of horses in the most famous horse riding centers in Croatia Zagorje. From small family farms with riding schools and expert teaching.

 

A unique connection with agricultural and rural tourism, whether you are traveling alone or with your family or friends...that will guide you from new paths through vineyards, wine cellars, farms and even protected areas to a life without stress!

 

It's not hard to learn :

tutorial

 

Više o samom jahanju i ponudi jahačkih staza za solo jahače kao i za grupe, pogledajte ovdje:

Zagorje ride
Za više informacija ili rezervaciju, pošaljite upit na: info@uzagorju.com

ili putem obrasca  ovdje 

 Moglo bi vas zanimati:
Objekt u blizini:
Streličarstvo - 3D ARCHERY TAG
Najava u blizini:
DOMAĆI PROIZVODI ZAGORJA - NARUČITE!!
Događanje u blizini:
JAHANJE KONJA U ZAGORJU!
Prijedlog izleta:
Panoramski let iznad Zagorja
Domaći proizvod:
LICITARI - SVIJEĆE - MEDIČARSTVO
Pratite UZAGORJU.COM i na facebook stranici.

 

 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus