PARTY AVION ZA LUDE ZABAVE U ZAGORJU

KADA:
GDJE:
OPIS:  LUDA ZABAVA U ZAGORJU!! PARTY AVION ZA SVE UZRASTE!! Bukirajte svoj termin za sjajni provod uz raznovrsne igre i simulator leta! Možete kombinirati i probati jahanje u prirodi na ranču te poslije zabavni dio na lokaciji Party aviona - za cjelodnevnu zabavu!!

 

LUDA ZABAVA U ZAGORJU!! PARTY AVION ZA SVE UZRASTE!! Bukirajte svoj termin za sjajni provod uz raznovrsne igre i simulator leta! A nadomak aviona možete zaroštiljati sa ekipom, zaigrati nogač ... i još štošta ako samo poželite!! ?

 

Cijene najma prostora su slijedeće ovisno o veličini grupe:

*1 sat - 550,00 kuna

*2 sata - 950,00 kuna

*3 sata - 1.300,00 kuna

*4 sata - 1.500,00 kuna

*5 sati - 1.900,00 kuna

*6 sati - 2.500,00 kuna

* Cjelodnevni najam: 4.000,00 kuna

* 30 minuta - 150,00 kuna (razgledavanje do četiri posjetitelja)

 

Za dogovor za veće grupe, slobodni ste se javiti pa ćemo predložiti idealan aranžman za vas! Možete kombinirati posjetu i sa drugim aktivnostima kao što su QUAD safari ture, paintball, vožnje kočijom i sl.

 

Ukoliko smo vam usput i htjeli biste samo razgledati avion, fotografirati se te vidjeti sve sadržaje - za vas nudimo cijenu od samo 150,00 kuna za pola sata! ?

??

 

U party avionu je uređen igraći centar u kojem se nalaze stolni tenis, biljar, stolni nogomet i playstation 4 Pro. Izvan aviona nalazi se igralište s umjetnom travom za nogač, trampolin, te mini autići i mini motorići. Odnedavno je uspostavljen i simulator leta za party avijatičare!! Roštilj vani omogućava zabavu oko pripreme i druženja uz zamamne mirise Mali bazen je također u funkciji!

 

Video o ponudi party aviona: https://fb.watch/fpo7S8aJHz/

 

U PARTY AVION je nedavno stigao i dugoočekivani simulator leta!!Mi smo isprobali letjeti! Wooow! Koliko dobar osjećaj!! Možemo vam sa sigurnošću reći kako nam je bilo neobično skinuti VR naočale i shvatiti da smo samo virtualno upravljali zrakoplovom. Svakako ćete se diviti pilotima, jer to nije nimalo lak posao! Dođite, probajte i uvjerite se sami u to!! Doživite let zrakoplovom koliko je to stvarno moguće!!

 

Rezervirajte svoj termin za party ili proslavu! Momačke, djevojačke, rođendanske zabave... izmislite sami razlog!! ??? Čekamo vas!! ?????

 

Nudimo vam i jahanje konja nedaleko od party aviona, na ranču Ritam s konjem! Naučite jahati ili postanite ljubitelj ove divne discipline i plemenitih životinja....

 

Možete isprobati i jahanje u prirodi kroz zeleni pojas stubičkog kraja! Konjički turizam Zagorja osvaja u galopu!

 

Ponuda zagorskog Konjičkog kluba uključuje:

 

- Početna škola jahanja- (rad u grupama)- podrazumijeva djecu i odrasle koji nemaju prethodnog iskustva. Početna škola jahanja traje 10 sati (1 sat-45 min.), raspoređeno u 5 tjedana (2 x tjedno) koja se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela. Kreće se od samog početka te ćete se upoznati sa osnovama jahanja (pristup konju, adekvatna oprema za jahača i konja, vođenje konje, sedlanje i rasedlavanje konja, pojahivanje i sjahivanje, stav i ravnoteža na konju...) i sa tom plemenitom životinjom (skrb i njega konja, prehrana, anatomija, pravila ponašanja...). Po završetku početne škole jahanje moći ćete samostalno voditi konja u hodu i kasu.

 

- Napredna škola jahanja- (rad u grupama)- podrazumijeva djecu i odrasle sa prethodno stečenim iskustvom u našoj ili nekoj drugoj školi jahanja. Napredna škola jahanja traje 30 sati (1 sat-45 min.) raspoređeno u 15 tjedana (2x tjedno). U tih 30 sati nadogradit ćete već stečeno znanje te raditi na osnovnim elementima dresurnog i preponskog jahanja. Po završetku napredne škole jahanja moći ćete samostalno jahati konja u hodu, kasu i galopu. Te ćete dostići nivo da se možete rekreativno baviti jahanjem i polagati jahaču dozvolu.

 

- Rekreativno jahanje-(rad u grupama ili individualno)- podrazumijeva djecu i odrasle sa završenom početnom i naprednom školom jahanja u našoj ili nekoj drugoj školi jahanja ( najmanje 30 sati). Usavršava se dosad stečeno znanje do razine za polaganje natjecateljske licence.

- Individualno jahanje

 

- Individualni sportski sat jahanja-( dresura ili prepone)

- Šetnje na konju

- Terensko jahanje

- Vožnja pony kočijom za djecu

 

Školu jahanja i sve programe vode licencirani treneri jahanja (FEI, internacionalna licenca). Programi se provode na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku.

Na ranču se trenutno nalazi 11 konja no taj broj raste pošto se bavimo uzgojem i prodajom konja za sportsko i rekreativno jahanje. Trenutno imamo jednog licenciranog pastuha koji stoji na raspolaganju za pripust.

 

 

Škola jahanja - tutorial:

tutorial

 

Više o samom jahanju i ponudi jahačkih staza za solo jahače kao i za grupe, pogledajte ovdje:

Zagorje ride
Za više informacija ili rezervaciju, pošaljite upit na: info@uzagorju.com

ili putem obrasca  ovdje


 

U Mjesecu hrvatskog turizma cijene su snižene 35%! Iskoristite popust i javite se za rezervaciju termina za bilo koji izlet!

 
 

 Moglo bi vas zanimati:
Objekt u blizini:
Caffe Bar & Irish Pub Temple Bar
Prijedlog izleta:
Krapinski Toplički pješački prsten
Domaći proizvod:
MALINOVO VINO
Pratite UZAGORJU.COM i na facebook stranici.

 

 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus