100% ZAGORSKI DOMAĆI ŠTRUKLI

KADA: Odsada dostupni i u smrznutom izdanju!
GDJE: Zagorje
OPIS:  Prepustite se doživljaju bogatog okusa i mirisa ovog specijaliteta Zagorja. Od sada možete ovdje naručiti najbolje zagorske štrukle sa dostavom do vrata, sa ručno valjanim tijestom i domaćim zagorskim sirom!! Mmmmmm ... Zašto bi probavali Ledo fake zagorske štrukle, kad možete uživati u pravim domaćim zagorskim štrukljima kakve peku naše babice!?

 

Zagorski štruklji su tradicijsko zagorsko jelo koje je obavezni specijalitet na stolu diljem Hrvatskog zagorja i Zagreba. Naime, prema rješenju Ministarstva kulture, tradicijski zagorski domaći štrukli dobili su i status nematerijalnog kulturnog dobra i upisani su u Registar zaštićenih kulturnih dobara Republike Hrvatske.

 

Zagorski mlinci, zagorske štrukle, slastice i kolači

PROIZVOĐAČ: Zagorje

PROIZVODI: Štrukli

Svi kažu "Mmmmmm...kako su dobri zagorski štrukli!" kada probaju prave domaće zagorske štrukle. Uvjerite se i vi u tradiciju i kvalitetu pravih zagorskih domaćih štrukli! Zagorski štrukli su tradicijsko hrvatsko jelo koje je dio kuhinje u većini kućanstava diljem Hrvatskog zagorja i Zagreba. Naime, prema rješenju Ministarstva kulture, tradicijski zagorski domaći štrukli dobili su status nematerijalnog kulturnog dobra i upisani su u Registar zaštićenih kulturnih dobara Republike Hrvatske. Kako se navodi u obrazloženju Ministarstva, zagorski kraj prava je riznica neobičnih poslastica koje su silom prilika i siromaštva domišljate Zagorke pripremale svojim mnogobrojnim obiteljima.

 

Štrukli se mogu pripremati kao slani i slatki, mogu se kuhati i peći, a poslužuju se kao juha, predjelo, desert, glavno jelo i samostalno malo jelo.

 

Prepustite se čarima ovog specijaliteta Zagorja. Od sada možete naručiti najbolje zagorske štrukle ili bučnicu ovdje sa dostavom!!

 

       Nema slike :(

 

Upit / Narudžba

Min. količina: 1 protvan (20 kom)

Dostupnost: Naručiti min 2 dana prije!


 

Zapravo... How to make it??


https://www.chasingthedonkey.com/croatian-cooking-zagorski-strukli-zagorje-cheeseGood apetite!


 

 Moglo bi vas zanimati:
Objekt u blizini:
Kajakom po rijekama
Događanje u blizini:
IZNAJMLJIVANJE KUĆA ZA ODMOR I PROSLAVE
Prijedlog izleta:
Zagorska zapadna vinska tura
Domaći proizvod:
JABUČNI OCAT
Pratite UZAGORJU.COM i na facebook stranici.

 

 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus