DOMAĆI ZAGORSKI ŠTRUKLJI - NARUČITE!

KADA:
GDJE:
OPIS:  Svi kažu "Mmmmmm...kak su dobri zagorski štruklji!" kada probaju prave domaće zagorske štruklje. Uvjerite se i vi u tradiciju i kvalitetu domaćih zagorskih štrukla, pravog hrvatskog brenda! ***Minimalna količina: 30kom /smrznuto/dostava uključena!!***

 

Svi kažu "Mmmmmm...kak su dobri zagorski štrukli!" kada probaju prave domaće zagorske štrukle. Uvjerite se i vi u tradiciju i kvalitetu domaćih zagorskih štrukla, pravog hrvatskog brenda!

Zagorski mlinci, zagorske štrukle, slastice i kolači

PROIZVOĐAČ: Zagorje
PROIZVODI: Štrukli
Svi kažu "Mmmmmm...kako su dobri zagorski štrukli!" kada probaju prave domaće zagorske štrukle. Uvjerite se i vi u tradiciju i kvalitetu pravih zagorskih domaćih štrukli! Zagorski štrukli su tradicijsko hrvatsko jelo koje je dio kuhinje u većini kućanstava diljem Hrvatskog zagorja i Zagreba.

 

Naime, prema rješenju Ministarstva kulture, tradicijski zagorski domaći štrukli dobili su status nematerijalnog kulturnog dobra i upisani su u Registar zaštićenih kulturnih dobara Republike Hrvatske. Kako se navodi u obrazloženju Ministarstva, zagorski kraj prava je riznica neobičnih poslastica koje su silom prilika i siromaštva domišljate Zagorke pripremale svojim mnogobrojnim obiteljima. Štrukli se mogu pripremati kao slani i slatki, mogu se kuhati i peći, a poslužuju se kao juha, predjelo, desert, glavno jelo i samostalno malo jelo.

 

Mi Vam dostavljamo domaće razvučene i pripremljene štrukle u smrznutom stanju, spremne za pečenje bez puno muke! Samo ih stavite u pećnicu, prelijete vrhnjem i gastronomski specijalitet je gotov za 30-tak minuta na 180C!!

 

Nemojte čekati, pošaljite upit ovdje!
-------------------------------------------------------------------------------------------------- Prepustite se čarima ovog specijaliteta Zagorja. Od sada možete naručiti najbolje zagorske štrukle ili bučnicu ovdje - sa dostavom na vrata!!
       Nema slike :(
       Nema slike :(
Štrukli od jabuka i sira
Pakiranje: min 1 protvan Dostupnost: Dostupno Upit / Narudžba
Cijena: Na upit Proizvođač: Zagorje
Probajte ove štrukle od jabuka i kravljeg sira!
       Nema slike :(
Štrukli od heljdine kaše s bučinim uljem
Štrukli od jabuka i sira
Pakiranje: min 1 protvan Dostupnost: Dostupno Upit / Narudžba
Cijena: Na upit Proizvođač: Zagorje
Nešto novo: štrukli + heljdina kaša + bučino ulje = Mmmmm... Probajte i ovu kombinaciju štrukli! Ovdje možete naručiti najmanje jedan protvan zagorskih štrukli u smrznutom izdanju. Nakon preuzimanja, štrukle možete ponovo staviti u svoj frizer ili ih ispeći odmah kako bi na svom stolu imali svježu i vruću poslasticu! Uvjerite se u kvalitetu domaćeg i autohtonog!


 

 Moglo bi vas zanimati:
Objekt u blizini:
Streličarstvo - 3D ARCHERY TAG
Najava u blizini:
DOMAĆE PURICE I MLINCI - NARUČITE!!
Događanje u blizini:
JAHANJE KONJA U ZAGORJU!
Prijedlog izleta:
Croatian Zagorje: 10 Things to Check Out
Domaći proizvod:
PJENUŠAVA VINA
Pratite UZAGORJU.COM i na facebook stranici.

 

 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus