Caffe Bar Tin


Caffe bar TIN Donja Stubica nalazi se na adresi Toplička 50 odmah do tvornice Metalis i nasuprot osnovne škole Donja Stubica. U neposrednoj blizini nalazi se Sportski park Stubica i igralište NK Stubica kao i teniski tereni TK Stubica i Dječji vrtić, a trenutno se gradi i nova sportska dvorana.

 

Caffe bar TIN nudi raznovrsnu ponudu toplih napitaka, kave te razna alkoholna i bezalkoholna pića po vrlo povoljnim cijenama. U sklopu caffe bara nalazi se i CBC internet kladionica, a kod nas možete se zabaviti i raznim sportsko društvenim igrama kao što su pikado i bilijar, a u novije vrijeme i texas hold´em poker.

 

Tijekom zime odigrava se caffe bar Tin poker tour liga koja je naišla na velik interes. Caffe bar TIN posebno se ističe organizacijom praćenja raznih sportskih događaja kao što su nogometne utakmice lige prvaka, teniskih grand slam turnira, europska i svjetka prvenstva u mnogim sportovima poput rukometa, odbojke,vaterpola,automotosporta, formule 1 itd... Barem jedan put mjesečno vikendom navećer odvijaja se program svirka LIVE sa nastupima popularnih muzičkih bandova iz okolice. Nudimo i mogućnost organizacije raznih proslava ili rođendana do 30 ljudi u posebnom ambijetnu na katu sa osiguranom privatnošću svakog pojedinog događanja.

Očekujemo Vas...


 

RADNO VRIJEME: 7:00 - 23:00, vikendom: 7:00 - 2:00
ADRESA:                Toplička 50, Donja Stubica

 

Moglo bi vas zanimati:
Objekt u blizini:
Terme Jezerčica
Prijedlog izleta:
Životno pročišćavanje elementom vatre uz mogućnost hoda po žeravici
Domaći proizvod:
DOMAĆI PILIĆI I KOKOŠI

 

<< povratak na kategorije
Pratite UZAGORJU.COM i na facebook stranici.
 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus