Hotel Villa Magdalena

Jeste li ikada bili na mjestu tako čarobnom da ste se poželjeli vratiti i prije nego ste otišli?
 
Hotel Villa Magdalena mjesto je čudesnog odmora. Smješten je u centru Krapinskih Toplica, 45 km od Zagreba u mjestašcu poznatom po ljekovitoj termalnoj vodi još od doba Rimljana. Nagrađen kao najbolji mali hotel kontinentalne Hrvatske tri godine za redom, te kao treći najbolji wellness hotel u Hrvatskoj 2017. godine, ovaj ekskluzivni hotel u srcu Zagorja ostavit će vas bez daha.

Krapinske Toplice su od davnima poznato lječilište i kupalište, a danas ih prvenstveno povezujemo kao centar zdravlja s renomiranim specijaliziranim bolnicama. Krapinske Toplice se nalaze u samom središtu Hrvatskog Zagorja, svega 15 minuta od svih eko, eno i kulturnih znamenitosti Hrvatskog Zagorja. 

Hotel predstavlja moderno i ekskluzivno arhitektonsko zdanje, uklopljeno u pitomi brežuljak, s modernim i luksuzno opremljenim smještajnim jedinicama gdje svaka ima prostranu terasu s jedinstvenim pogledom na regiju i zagrebačku goru Medvednica.
       

O smještaju:

Hotel se sastoji od 18 posebno dizajniranih luksuznih Spa Premium soba i 6 Spa Luxury suite-ova. Svaka smještajna jedinica nudi jedinstvenost na tržištu - jacuzzy - sa direktnim spojem na ljekovite izvore termalne vode Krapinskih Toplica, iz kojeg Vam pogled puca na ljepote i zelenilo zagorskih brega. Svaka smještajna jedinica sadrži i balkon/terasu s panoramskim pogledom gdje možete uživati u svježem zraku i besprijekornom smiraju Zagorja, a u toplijim mjesecima buditi se i doručkovati uz zrake sunca. Spa Luxury hotelski suiteovi u dnevnom boravku također sadrže i električni kamin, koji, bez obzira na godišnje doba, dodatno pruža nezaboravan ambijent za vrijeme Vašeg odmora. Opremljenost smještajnih jedinica je po najvišim standardima modernog hotelijerstva.


 
WELLNESS:

 

Hotelski wellness prava je oaza mira i opuštanja. Uključuje unutarnji bazen s grijanom vodom, četiri vrste sauna: kombiniranu bio i finsku saunu, infracrvenu te parnu saunu, whirlpool s termalnom vodom, fitness, relax zonu u sklopu vitality bara te sunčanu terasu. Bogata ponuda masaža i tretmana nudi ponešto za svakoga – od klasičnih medicinskih i sportskih masaža do raznih aroma masaža poput vinoterapije i masaže čokoladom. U ponudi je i kombinacija raznih obloga i pilinga s masažama te svih ostalih kozmetičkih tretmana. Na ovom mjestu osim uživanja, zaista radite i dobro za svoje zdravlje. 

- Veliki izbor klasičnih, holističkih i tradicionalnih masaža

- Multifunkcionalna, multimedijalna sala za 15 osoba potpuno gratis.

- Vlastito, nadgledano parkiralište.

- Osobno dizalo.

- Opremljenost svim modernim, tehnološkim zahtjevima današnjice: Besplatni brzi Internet, sustav inteligentnih soba.

   

SADRŽAJI WELLNESS OAZE

KOMBI - SAUNA

-tijekom dana prolazi kroz dva režima (do 8 osoba):

-FINSKA SAUNA: Suha sauna sa malim postotkom vlažnosti (oko 10%) ima najveći učinak u borbi protiv stresa i svakako je preporučljiva svima koji boravkom u sauni žele posvetiti vrijeme za svoju ukupnu dobrobit zdravlja i relaksaciju duha i tijela.

-AROMATIZIRANA BIO SAUNA: Ljekovita biljna polusuha sauna koja zbog blagog postotka vlage te niže temeprature (oko 65 oC) omogućava ugodan i duži boravak. Aromatizirani zrak će vam energijom obnovit vaš duh i tijelo.

Osvjetljenje saune programirano je tipom aktivne saune te temom tretmana, ili se mijenja periodički(kromoterapija).


INFRA SAUNA (2 osobe)

Sauna s niskim postotkom vlage, ali nižim temperaturama (oko 55-60 oC) od finske saune. Preporuča se prije svega onim osobama koje su osjetljive na visoke temperature i one koje žele s manje napora postići što veći preventivni učinak kod jačanja imuniteta.  


WHIRLPOOL (do 8 osoba)

Unutrašnji whirlpool s termalnom vodom, koja se kontantno grije na 38 oC, s opuštajućim i terapeutskim masažama (51 mlaznica, 5 tipova mlaznica), kromoterapijom, te prekrasnim panoramskim pogledom na regiju relaksirat će vas i oslobodit svih briga i stresova barem na tren.


RELAX ZONA

Na ugodnim ležaljkama te grijanoj klupi za sjedenje uz panormaski pogled, mirnu, intimnu i laganu muziku, možete se osloboditi od svakodnevnog stresa, osvježiti tijelo i duh. Korisnicima wellnessa osigurana su gratis konzumacija vode i čajeva.


MASAŽE I TRETMANI ZA LJEPOTU

Pronađite trenutak za sebe, priuštite si neku od brojnih masaža i tretmana za ljepotu iz naše ponude. Obnovite izgubljenu energiju te svježi krenite u nove izazove uz zapadne, klasične masaže, holističke, dalekoistočnjačke i energetske masaže. Novost u ponudi su Ayurveda masaža, Villa Magdalena masaža, Lomi-lomi masaža te tretmani čišćenja lica i tijela.

Pozivamo vas da se prepustite i raznim tipovima masaža iza kojih stoje vrhunsko školovano osoblje s najvišim referencama iz usluga koje nudimo. Iz naše ponude izdvajamo:

Klasične (medicinske, sportske i anticelulitne masaže ), Aromaterapije, Indijska masaža glave, Ayurveda masaža , Lomi-lomi nui masaža , Hot Stone masaža , Beauty tretmani (tretmane čišćenja lica u kombinaciji s masažom, te piling tijela u kombinaciji s masažom hranjivom kremom u trajanju do 60 minuta)

VIP SPA Doživljaj
Hotel Villa Magdalena nudi jedinstvenu uslugu u Hrvatskoj - kompletan VIP najam cijelog wellness prostora. Uživajte u intimi Wellness oaze u kasnim večernjim satima uz intimnu rasvjetu i muziku. Najam je moguć samo od 21h-24h.


TERMALNA VODA

po sastavu je bogata mineralima kalcija, magnezija i hidrokarbonata, uz izuzetno niske količine sumpora čime je i sam miris vode izuzetno blag. Voda ima i blagi prirodni radioaktivni učinak što pored minerala nosi i terapeutski učinak kod bolesti kralježnice, liječenju zglobova, bolestima lokomotornog sustava, reume, išijasa, koronarnih bolesti te krvožilnih bolesti i bolesti cirkulacije. Voda je ocijenjena kao 6. najkvalitetnija voda Europe.
Svi apartmani u Hotelu Villa Magdalena posjeduju jacuzzi s direktnim spojem na jedan od izvora termalne vode temperature oko 39 °C. Wellness sadržaji Hotela Villa Magdalena su također spojeni na direktan vod termalne vode.

 
O kongresu:

Hotel je savršeno mjesto za održavanje poslovnih sastanaka, seminara i radionica. Ovdje se nude dvije manje kongresne dvorane „Tweet“ i „Chat“ Room koje se za potrebe većih grupa spoje u jednu veliku dvoranu. Maksimalni kapacitet sudionika je do 70 osoba. Dvorane su opremljene i najmodernijom tehničkom opremom kako bi Vaši sastanci bili što uspješniji, a kreativnost i produktivnost na samom vrhu.

RADNO VRIJEME:
ADRESA:                Mirna ulica 1, Krapinske Toplice

 

Moglo bi vas zanimati:
Objekt u blizini:
Apartmani Sanja
Prijedlog izleta:
Berba grožđa
Domaći proizvod:
KOZJI SIREVI

 

<< povratak na kategorije
Pratite UZAGORJU.COM i na facebook stranici.
 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus