Avantura - Let balonom iznad Zagorja

Let balonom iznad Zagorja

Ako poželite avanturu, možete se predbilježiti za fascinantan let balonom i gledati odozgo dragi nam grad ili zagorske brege - iz zraka! ... Dakle, kuda za vikend.....800 metara iznad Zagorja naravno... ( P.S. ne morate se bojati, nije tako strašno kako zvuči :))

Informacije: nazovite 099 450 3009 ili pošaljite upit na email: info@uzagorju.com


Tko smo?

Kroz naš balon klub su svi hrvatski balonaši stekli svoje letačko znanje, a danas klub broji preko dvjesto članova. Dakle putujemo, letimo, zekamo se i natječemo se!!!!

Balon klub je najveći balonaški klub u Hrvatskoj i prvo mjesto ako želite poletjeti balonom, bilo panoramski, bilo rekreativno, bilo da želite pustiti posao i samo letjeti do kraja života!


Ukratko o klubu

Klub za sada posjeduje osam letno sposobnih balona, i u iščekivanju smo još kojega.

Aerodrom Gubaševo je pravo mjesto za Vas ako odlučite dići se nebu pod oblake i letjeti panoramski ... ili želite iskoristiti atraktivnost balona za promidžbu vašeg proizvoda ili kompanije!
Iskoristite pogodnost akcija u proljetnim turističkim paketima!!

Za one koji ne mogu čekati svoj duuugi red za let.... imamo i drugo rješenje:

VODIMO VAS NA LET BALONOM U SLOVENIJU!


Na aerodromu PTUJ možete uvijek računati na termine vezane za vaše rođendane, obljetnice i druge povode za poklon dragim ljudima u vidu letenja balonom za dvoje ili više osoba!

U mogućnosti ste rezervirati i transfer sa nama!
 

Let balonom iznad Zagorja je jedinstveni doživljaj kako za dušu, tako i za sva osjetila, čime ćete obogatiti svoja životna avanturistička iskustva... a ovo nesvakidašnje možemo krstiti i šampanjcem u zraku!


Zbog izrazitih gužvi i redoslijeda čekanja na rezervaciju leta, preporuka je izabrati termin u tjednu, kada nema gužvi i kada se ne treba čekati nekad i po mjesec dana na svoj termin!


 

Cijena: od 1650kn za grupe do 1800kn pojedinačno!
 


Pošaljite upit: ovdjeRADNO VRIJEME: Prema dogovoru za rezervaciju leta!
ADRESA:                Aerodrom Gubaševo ili Aerodrom PTUJ (cca 55km) , Zabok

 

 

<< povratak na kategorije
Pratite UZAGORJU.COM i na facebook stranici.
 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus