Pizzeria Oro Goro

U zelenom Zagorju podno Medvednice, topao i ugodan ambijent, uslužno i ljubazno osoblje, te velika ponuda talijanskih specijaliteta od pizza do tjestenina, tajna su uspjeha pizzerie Oro-Goro, restorana koji oduševljava štovatelje talijanske hrane na zagorski način već više od 16 godina.

 

Pizzeria Oro-Goro mjesto je gdje u ugodnom ambijentu i izvrsnoj hrani može istovremeno uživati više od 300 osoba. Uživanje u hrani, proslavu rođendana kao i drugih domjenaka, pretvoriti ćemo u vrhunski užitak.

 

Zašto su pizze u Oro-Goru tako ukusne? Zato jer jedini u hrvatskom Zagorju koristimo rotacionu krušnu peć na eko drva! To je novi način pečenja pizza, kojim se pizze peku "u krug", čime se postiže ravnomjernost pečenja, a samim time i veća kvaliteta, te vrhunski okus pizze.

 

Pizzeria Oro-Goro nije poznata samo po svojim velikim pizzama i tjesteninama, nego i po ostalim sadržajima iz ponude. Na raspolaganju Vam stoji parkiralište sa 50 mjesta. Korištenje nogometnog igrališta na asfaltu i na travi, košarkaškog igrališta, odbojke na pijesku kao i dječjeg parka je besplatno za naše goste.


Ako baš i ne želite izlaziti iz Vaših domova, tu je i naša besplatna dostava, koja radi svakodnevno od 9 do 23 sata.

RADNO VRIJEME: pon - ned: 09-23h, za Novu godinu, Uskrs, Badnjak, Božić i Staru godinu ne radimo
ADRESA:                Marije Jurić Zagorke 25, Oroslavje

 

Moglo bi vas zanimati:
Objekt u blizini:
Paintball klub Dum Dum
Prijedlog izleta:
Staro Selo Kumrovec, Galerija Antuna Augustinčića i Terme
Domaći proizvod:
MATIJA GUBEC PUZZLE A4

 

<< povratak na kategorije
Pratite UZAGORJU.COM i na facebook stranici.
 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus