GRADNJA EKO MODULARNIH KUĆA I GLAMPING BUNGALOVA

Nudimo Vam cjelokupnu ponudu izrade projekta i gradnju eko modularnih kuća!!Kuća iz snova opremljena i montirana u jednom danu! Što kažete na kuću koja će vas osloboditi većine zamornih poslova vezanih uz gradnju, od izrade potrebne dokumentacije do izbora i koordinacije radnika? Ili još bolje, što kažete na kuću koju možete preseliti na drugu lokaciju u jednom danu i potpuno opremljenu montirati za 30-ak minuta? Znamo. Zvuči sjajno. I to zaista i jest.


Proizvodimo i uvozimo modularne kuće u pogonima svjetske klase i nudimo sustavan pristup mobilnim kućama. Naše metode gradnje i modularni sustavi omogućit će vam potpunu bezbrižnost.


Modularna gradnja također uključuje izradu gotovih zidova, podova i stropova u proizvodnom pogonu, ali i njihovo sklapanje u jedinstvene module. Niskoenergetske eko mobilne i modularne kuće s dugogodišnjom garancijom. Moderan dizajn. Vrhunska kvaliteta. Individualno projektiranje.


Što je najbolje, ove su kuće namijenjene doslovno svima; od kampova, tvrtki pa do privatnih korisnika, svima koji žele brzo i kvalitetno te povoljno riješiti potrebu za stambenim ili poslovnim prostorom, zaključuje.


Kuće se proizvode serijski po automotiv standardu s najsuvremenijim metodama i materijalima što omogućava najbolji mogući omjer cijene i kvalitete te su otporne na sve vremenske uvjete. Baza svake modularne kuće je statički proračunata čelična konstrukcija koja je mehanički otporna i stabilna te zaštićena od svih vremenskih uvjeta. Konstrukcija same kuće kao i modularnih zidova imaju pripremljene prihvate za viličar, dizalicu kao i posebno podvozje na kojem leži konstrukcija kuće što omogućuje jednostavno manipuliranje na mjestu isporuke i tako vrijeme potrebno za sastavljanje cijele kuće smanjuje na svega nekoliko sati.

Modularne kuće energetskog su razreda “A” što znači da su troškovi života u njima minimalni. Najveći utjecaj u tome ima naravno, izolacija od celuloze koja je dobivena od recikliranog papira i koja osim što je ekološki održiva, jedna je od najučinkovitijih izolatora topline i buke među svim izolacijskim proizvodima. Celuloza se koristi u svim vanjskim površinama te je tako gubitak energije i nastajanje toplinskih mostova svedeno na minimum. Kuće “dišu" ne samo zbog korištene izolacije, već i ventilirajuće fasade koja se postavlja po cijeloj površini kuće, a kombinacijom izolacije i ventilirajuće fasade omogućen je nesmetani protok vlage iz kuć,e što znači da je nastajanje plijesni u kući stvar prošlosti.


Opis proizvoda

Opis

1) Sve komponente čelične konstrukcije i veličina montažne sobe mogu se izraditi prema zahtjevima kupca:

2) montažno kućište niske cijene, izdržljiva struktura, lako se premješta, zaštita okoliša,

3) Materijal montažne kuće lagan je i jednostavan za ugradnju.

Kući od 50 četvornih metara potrebno je 5 radnika 3-7 dana da dovrše instalaciju, štedeći radnu snagu i vrijeme.

4) Svi materijali kombinirane kuće mogu se reciklirati kako bi zadovoljili zahtjeve zaštite okoliša u svijetu.

Posebno veliki stambeni projekti u razvijenim područjima.

5) Kao zidne i krovne materijale koristimo visokokvalitetne pocinčane limove i pjene, pa montažne kuće imaju prednosti zaštite od požara i hidroizolacije

6). Sustav nosećeg okvira od čelične montažne kuće: Q235B Kineska standardna čelična konstrukcija. Četvrtasta cijev, čelični kanal itd


Montažne kuće postaju sve popularnije izvan gradova i u priobalnom pojasu, jer za bilo koji projekt se mogu ugraditi sa manje vremena i uz minimalne troškove.

Izrađene su od lakog čeličnog konstrukcijskog okvira i sendvič panela za zidove i krov.

Za kuću u obliku slova K, čelični okvir je na zidu.

Konstrukcija je pričvršćena vijcima, a zidovi su fiksirani zakovicama.

Kad su napunjene, čelične komponente i ploče male su težine te se lako pakiraju i transportiraju.

Možemo projektirati kuću prema bilo kojem zahtjevu klijenta i njihovim idejama, a same kuće su lagane te se mogu premještati više puta.

Svakako su ekološke i utječu na smanjenje otpada.Pametan interijer

Zahvaljujući mogućnosti potpunog automatiziranja modularna kuća sama određuje koliko je svijetla potrebno ili je li temperatura optimalna, a pomoću aplikacije kućom možete upravljati gdje god se nalazili, ponosno priča te dodaje kako osim automatizacije koriste i namještaj koji štedi prostor pa se tako krevet kad nije potreban uvlači i postaje trosjed i omogućava nesmetano kretanje u kući.


Dimenzije baznog modula od kojih se sastoji modularna kuća (600 x 250 cm) prilagođene su transportu pa se tako troškovi prijevoza i montiranja svode na minimum.


U potpunosti personaliziran izgled


Kuća dolazi u raznim kombinacijama boja i materijala te tako čini cjelinu sa stolarijom. Stolarija se po želji izrađuje od PVC-a ili aluminija u raznim bojama s trostrukim izolirajućim staklom sa ili bez roleta.


Svaka modularna kuća u potpunosti je opremljena sa svim potrebnim namještajem.


Kompletno opremljena kuhinja dolazi s ugradbenom pećnicom, indukcijskom pločom za kuhanje, sudoperom, ugradbenim hladnjakom, perilicom suđa, mikrovalnom pećnicom i napom, a kupaonica s tuš kadom s kaljenim staklom, umivaonikom, perilicom rublja, wc školjkom i električnim grijačem vode.


Cijena? Naše cijene variraju ovisno o sirovinama i tečajevima, zato ostavite svoje kontakt podatke i dat ćemo vam najnoviju ponudu što je prije moguće. Privremena cijena jednog baznog modula površine 15 m2 iznosi oko 6.000 eura, dok se cijena izloženog prototipa veličine 30 četvornih metara kreće od 20.000 eura bez opreme, a kompletno opremljena sa namještajem i svim uređajima iznosi od 25.000 eura na više.


Cijena kvadratnog metra dodavanjem novih modula drastično smanjuje.


U današnje vrijeme energetska učinkovitost kuće je temeljna pretpostavka za dobivanje potpora

iz EU FONDOVA na što možete aplicirati i mi Vam pomažemo u tom procesu.Za sve upite, slobodno se obratite preko forme za upite ili na email: info@uzagorju.com.


Stvorite svoj novi jedinstveni projekt gradnje eko kuće sa nama u suradnji. Vodimo Vas od prvog koraka do useljenja!
Link na partnera-izvođača:

drvokonstrukt.hr

RADNO VRIJEME: Odgovaramo na upit unutar jednog radnog dana!
ADRESA:                Krapinsko - zagorska županija, Zagorje

 

Moglo bi vas zanimati:
Objekt u blizini:
Privatne kuće za odmor i vile za najam
Događanje u blizini:
IZLET U ZAGORJE SA NOĆENJEM U ZAGORSKIM DRVENIM HIŽICAMA!
Prijedlog izleta:
Planinarenje po Zagorju
Domaći proizvod:
DOMAĆE PATKE I GUSKE

 

<< povratak na kategorije
Pratite UZAGORJU.COM i na facebook stranici.
 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus