Seoski turizam Lojzekova hiža

Samo trideset kilometara od Zagreba među prelijepim zelenim bregima, u tihoj i idiličnoj udolini pitomog zagorskog krajolika smjestila se - "Lojzekova Hiža".
 

Smještena u zelenoj idili između Marije Bistrice i Gornje Stubice lako ćete doći do “Lojzekove Hiže”. Također smo u neposrednoj blizini svetišta “Majke Božje Bistričke”, muzeja Seljačke bune, dvorca Oršić i drugih znamenitosti. Ispunjavamo sve vaše želje, organiziramo razna događanja i proslave, nudimo domaću zagorsku hranu i vrhunska vina koja možete degustirati i u našem vinskom podrumu. Smještaj možete odabrati u luksuzno uređenim sobama, a od dodatnih sadržaja još izdvajamo razgled domaćih životinja, organizaciju raznih izleta, dječje igralište te nogometno i odbojkaško igralište.
 

Dođite i na trenutak život zamijenite opuštenijim, te urbano i moderno zamijenite seoskim. Nahranite se zdravljem, odmorite u zelenilu bregova našeg Zagorja.

 

Vrhunska kvaliteta i duga tradicija gradi našu bogatu ponudu:
 

• Vinogradarstvo - Voćarstvo - Ugostiteljstvo - Turizam

• Proizvodnja, kušanje i prodaja vina

• Proizvodnja, kušanje i prodaja rakije

• Organizacija raznih događanja, proslava, team buildinga...

• Kongresna dvorana do cca 50 osoba sa svim potrebnim popratnim sadržajima

• Restoran cca 150 osoba, radi svaki dan od 10:00h - 22:00h

• Smještaj gostiju u vrhunsko uređenim sobama

 
 

Organiziramo razna događanja i ispunit ćemo vam svaku želju! Za vas ćemo organizirati vjenčanja, razne proslave, dječje rođendane, krstitke, krizme i ostale događaje uz mogućnost postavljana šatora za veći broj ljudi. Provedite ove važne trenutke u životu u zagorskoj idili i prepustite nama organizaciju.

 

Prirodni i domaćinski ugođaj cijele Lojzekove Hiže dodatno nadopunjuje i obogaćuje vinograd. Uživat ćete u obilasku vinograda, a možete se okušati i u poslovima branja grožđa. Poseban ugođaj svakako će vam pružiti posjet našem vinskom podrumu. Ovdje ćete u tradicionalnom ambijentu spojenim sa modernom tehnologijom moći kušati i uživati u vrhunskim vinima, koja su proizvedena i odnjegovana s posebnom pažnjom i ljubavlju.
RADNO VRIJEME: Svaki dan od 10:00-22:00
ADRESA:                Gusakovec 116, Gornja Stubica

 

Moglo bi vas zanimati:
Objekt u blizini:
Klet Pod Lipom
Prijedlog izleta:
Paragliding u Zagorju
Domaći proizvod:
DŽEM OD KUPINA

 

<< povratak na kategorije
Pratite UZAGORJU.COM i na facebook stranici.
 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus