Seoski turizam Stara vodenica

Mali obiteljski hotel - seoski turizam "Stara vodenica" obitelji Galić nalazi se na području Grada Klanjec podno Cesargradske gore na hrvatsko-slovenskoj granici na rijeci Sutli.

U neposrednoj blizini našeg obiteljskog hotela nalazi se staro etno selo Kumrovec, spomenik Lijepoj našoj u Zelenjaku, te franjevački samostan u Klanjcu, gdje su izloženi sarkofazi obitelji grofa Erdödy.

Nedaleko od nas možete posjetiti: dvorac Veliki tabor, dvorac Trakošćan, muzej nalazišta Krapinskog pračovjeka u Krapini, te terme Tuhelj gdje se možete okupati u sklopu nekog od naših aranžmana.

Na otvorenom prostoru (parku) nalazi se: dječje igralište, ZOO vrt sa raznim životinjama, te stari mlin.

U zatvorenom prostoru su: restoran sa kaminom i krušnom peći, wellness centar, kongresni centar, jacuzzi i vinoteka. Hotel je kapaciteta 9 soba kategorije 3 zvjezdice.

Naš mali seoski obiteljski hotel nudi isključivo domaću zagorsku hranu kakvu su pripremali i jeli naši stari, te Vas zbog toga pozivamo kao gosta na našem imanju kako bi zaboravili na probleme i stres urbanog života, te uživali na našem seoskom gospodarstvu.

Dobro nam došli!

 

 

RADNO VRIJEME: Na upit
ADRESA:                Gredice 32, Klanjec

 

Moglo bi vas zanimati:
Objekt u blizini:
Vinoteka Klanječka pelnica
Prijedlog izleta:
Biciklistička staza: Kroz zapadno Zagorje
Domaći proizvod:
DOMAĆE PATKE I GUSKE

 

<< povratak na kategorije
Pratite UZAGORJU.COM i na facebook stranici.
 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus