Tonkina kuća

Tonkina kuća za iznajmljivanje nalazi se u Trakošćanu (općina Bednja) na krajnjem sjevero zapadu Hrvatskog zagorja, između Macelja i dvorca Trakošćana.

Kuća je idealna za:

         
  • opuštanje i uživanje u prirodi
         
  • proslave rođendana, godišnjica, krstitki, zabava...
         
  • vikend odmor
         
  • razne aktivnosti poput ribolova, planinarenja, biciklizma...


Kuća omogućuje opuštanje i uživanje sa onima kojima želite podijeliti lijepe trenutke, proslaviti rođendane, godišnjice krstitke ili dođete na odmor i upoznate ovu regiju kroz razne aktivnosti koje nudi: ribolov, planinarenje, lov na divljč, paragliding, biciklizam, šetnje oko jezera, razgledavanje dvorca... Više o aktivnostima i ostalom sadržaju ovdje.
 

Moguće je organizirati bilo koji tip zabave, eventa, bilo da unajmite sobu ili cijelu kuću te koristite usluge u našoj organizaciji.
 

Tonkina kuća ima određenu dozu romantike, što je povezano sa našim sjećanjima na djetinstvo i odlascima baki na selo.

Tonkina kuća

Na katu kuće nalaze se četri spavaće sobe: dvije dvokrevetne i dvije trokrevetne, svaka sa svojom kupaonicom. U sobama prevladavaju prirodne boje i materijali te nenametljiva rasvjeta kao dobitna kombinacija koja ovu kuću čini i više nego idealnim prostorom za odmor. Središtem prizemlja dominira otvoreni kamin s krušnom peći, čije pucketanje vatre stvara poseban ugođaj, a toplina se širi čitavom kućom. Oko otvorenog kamina ima nekoliko udobnih garnitura za sjedenje, s televizorom i prekrasnim zimskim vrtom iz kojeg se spušta u vinski podrum koji obiluje raznim domaćim proizvodima te rakijama i vinima. Lovačka soba u prizemlju je idealno mjesto za proslave i druženja do trideset ljudi, gdje se uz čašu vina može uživati u specijalitetima našeg podneblja, kao što su razne srneće delicije, povrće iz našeg vrta i veprovina iz obližnjeg lovišta Diana.
Više o sobama ovdje.

Ispred Tonkine kuće možete se ugodno smjestiti, popiti kavu ili čašu pjenušca, uživati u tišini i mirisima bora dok se vaša djeca igraju, hrane kokoši i zečeve. Nakon opuštanja možete prošetati uređenom pješačkom stazom uz jezero, koja vodi do dvorca Trakošćana. trakošćan je zbog svoje atraktivnosti jedno od najpoznatijih odredišta kontinetalnog turizma u Hrvatskoj. Prostor Varaždinske županije je sa svih strana okružen i zatvoren Ivančicom, Maceljskom i Ravnom gorom kao idealnim mjestima za planinarenje. U Ivancu (nedaleko od Varaždina) osnovan je klub padobranskog letenja ili letenja u dvoje.
 

Tonkina kuća u Trakošćanu je savršeno odredište ako svoj odmor želite provesti daleko od svakidašnjih stresova i teškoća.

Spremite se...vrijeme je da se opustite!Pogledajte slike Tonkine kuće i soba.
 

RADNO VRIJEME: Svaki dan, cijeli dan
ADRESA:                Brezova gora, Trakošćan , Krapina

 

Moglo bi vas zanimati:
Objekt u blizini:
Dvorac Trakošćan
Prijedlog izleta:
Wellness vikend u Zagorju
Domaći proizvod:
CRNA (CRVENA) VINA

 

<< povratak na kategorije
Pratite UZAGORJU.COM i na facebook stranici.
 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus