Vinarija Micak

"Samo sem bregima dragim obečal , da vrnul se bum nazaj..."

 Utkan u zelene brege bistričke, u samom podnožju vinograda, golemim trudom izgradili smo suvremen podrum - vinariju Micak, koristeći izvorne, prirodne materijale oblikovane u prikladnu arhitekturu. To je naše vinsko središte kojeg krasi uređen moderan podrumski prostor s posuđem od nehrđajućeg čelika i bariknim bačvama, dvorana kapaciteta 90 sjedećih mjesta i s vanjskim prostorom, terasom, kapaciteta 200 sjedećih mjesta.

Sve to, naravno, treba doživjeti "u živo", a svaki nas posjet istinski razveseli, bili to hodočasnici ili drugi vinski poklonici, koji mogu kušati sva naša vina.
.

Vinarija Micak Marija Bistrica Zagorje
Djed Dragutin osnovao je vinariju 1958. godine

Vinarija je kapaciteta 70.000 litara, a vina su zaštićena oznakom zemljopisnog podrijetla i sva su u rangu kvalitetnih vina. U zadnjih 10 godina godine vinarija Micak osvojila je preko 30-ak zlatnih odličja za svoja vina na državnim i županijskim natjecanjima. Naša vinarija ima i šampiona kontinentalne Hrvatske-Cabernet sauvignon. I zbog svega toga ponosno ističemo naše geslo: „Vina iz svetišta“.


Čekamo vas uz dobro raspoloženje, lijepu glazbu i dobra vina...sati brzo prolete kod nas... Najveće zadovoljstvo nam predstavlja kada se naši gosti zadrže do kasnih noćnih sati duše pune veselja, ugode i prijateljstva, te kad nam se rado opet vrate.


PONUDA VINA  |  SLIKE VINARIJE I VINOGRADA  |   KONTAKTIRAJTE NAS

RADNO VRIJEME: Svaki dan (na upit)
ADRESA:                Hum Bistrički 69a, Marija Bistrica

 

Moglo bi vas zanimati:
Objekt u blizini:
Klet Zagorski Dvori
Prijedlog izleta:
Vinagora - vjerski turizam
Domaći proizvod:
MED OD BAGREMA

 

<< povratak na kategorije
Pratite UZAGORJU.COM i na facebook stranici.
 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus