Vinarija Bolfan Vinski vrh

U skladu s Hrvatskom tradicijom i kulturom vina, osjecajima koji se vezuju uz vinska druženja, mi smo u potpunosti otvorili naš vinski posjed za tisuće vinskih ljubitelja koji mogu i uvijek su dobrodošli u razgled imanja, na degustacije vina, upoznavanje s našom filozofijom proizvodnje vrhunskih vina i edukativne seminare.

Njima su na raspolaganju naša soba za vinske degustacije, seminar sala moderno opremljena, restoran Libertin, naš vinski podrum, Libertin suvenirnica, imanje za ugodne ljetne šetnjice, livade za piknik i team buildinge.

Na imanju vinarije možete provesti cijeli dan u ugodnom druženju s našim vinima, vinarima, upoznavajuci naše proizvode i uživajuci u hrani spremljenoj po slow food metodologiji i sljubljenoj s okusima BOLFAN vina, u potpunom i relaksirajucem miru i tišini.

U vrlo ugodnom ambijentu mogu se degustirati naša vina, a prema trenutačnim mogućnostima naručiti i domaći hladni naresci (sir, vrhnje, kobasice, špek, suhi sirevi i sl.).

U vinskoj kleti može se i prespavati u pet dvokrevetnih, ekskluzivno uredenih soba. Poželjno ih je prethodno rezervirati.

Za veće grupe (5-45 osoba), a prema prethodnoj najavi, organiziramo vinske blues degustacije petkom, poslovne seminare, team buildinge ukljucujuci i toplu hranu.…

Ukoliko želite aktivno provesti vrijeme na Vinskom vrhu možemo za Vas organizirati jahačke ture po vinogradu ili streličarstvo na proplanku pored Vinske kleti.

 

 

RADNO VRIJEME: Na upit
ADRESA:                Gornjaki 56, Hrašćina-Trgovišće

 

Moglo bi vas zanimati:
Prijedlog izleta:
Momačke večeri
Domaći proizvod:
ČVARCI

 

<< povratak na kategorije
Pratite UZAGORJU.COM i na facebook stranici.
 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus