CRNA (CRVENA) VINA

Zagorska bijela i crna vina

PROIZVOĐAČ: Zagorje
PROIZVODI: Crna vina
Poznato je da umjereni unos vina u organizam djeluje povoljno na zdravlje. Zaštićuju krvne žile, djeluju antioksidativno te snižuju kolestorol. Crno vino posebno djeluju na bolju prokrvljenost te zaštićuje od slabokrvnosti tj. anemije. Pogledajte ponudu i naručite vrhunska crna vina iz Zagorja.
       Nema slike :(
Frankovka
Pakiranje: 0,75L Dostupnost: Dostupno Pošaljite upit
Cijena: Na upit Proizvođač: Zagorje
Frankovka, 2009., suho, kvalitetno, 0,75L
Intenzivne rubin crvene boje, srednje gustoće, s razvijenom sortnom aromom i bukeom, osvježavajućeg voćnog okusa. Vino je srednje alkoholno, ugodno sviježe. Sljubiti uz jača, pikantnija jela i pernatu divljač. Najbolja temperatura posluživanja 16°C.
       Nema slike :(
Razolijuš cuveé
Pakiranje: 0,75L Dostupnost: Dostupno Pošaljite upit
Cijena: Na upit Proizvođač: Zagorje
Razolijuš cuveé, 2011., suho, kvalitetno, 0,75L
Kupaža sorti grožđa frankovka, pinot crni i cabernet sauvignon, ima jaku rubin crvenu boju, s razvijenim aromama i bukeom, punog i osvježavajućeg voćnog okusa, dominiraju note zrelog bobičastog voća uz herbalne note i mirodije, u ustima je zaobljeno, pitko, ugodnih kiselina i harmonično. Najbolja temperatura posluživanja 16°C.
       Nema slike :(
Cabernet sauvignon
Pakiranje: 0,75L Dostupnost: Dostupno Pošaljite upit
Cijena: Na upit Proizvođač: Zagorje
Cabernet sauvignon, 2009., suho, kvalitetno, 0,75L Rubin crvene boje s prijelazom na ljubičastu, ekstraktno, ima divan i jako izražen sortni miris koji podsječa na crni ribiz s karakterističnim travnatim okusom, lagano izraženi tanini, po okusu je punog tijela, suh i izuzetno harmoničan. Sljubiti uz tamna mesa, paštete od divljači, mesa s roštilja i ražnja, divljač, zrele i aromatične sireve. Najbolja temperatura posluživanja 16°C.

 

NAPOMENA: portal uZagorju.com ne prodaje zagorske proizvode, već služi za promociju istih.

 


Pratite UZAGORJU.COM i na facebook stranici.
 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus