OVČJI SIREVI

Zagorski mliječni proizvodi, zagorski domaći sir, ovčji i kozji sir, domaća jaja

PROIZVOĐAČ: Zagorje
PROIZVODI: Ovčji sir
Ovčji sir je ukusan i zdrav dodatak dijeti. Pogledajte ponudu ovčjeg sira iz ekološkog uzgoja sa slobodne ispaše na zagorskim bregima. Ovčji sir bogat je vitaminom A, vitaminima B skupine, kalcijem, magnezijem, fosforom… Uz kalcij, sadrži i značajne količine D vitamina koji pomaže da se taj kalcij pravilno apsorbira i iskoristi na najbolji mogući način u organizmu. Samim time utječe na sprečavanje osteoporoze u starijoj dobi, na kvalitetu zuba, kose, kože i noktiju, na zdravlje krvnih žila i zglobova, kože, a naročito na jačanje imuniteta, smiruje živce i čuva od stresa.
       Nema slike :(
Polutvrdi bijeli ovčji sir
Pakiranje: 1kg Dostupnost: Da Pošaljite upit
Cijena: Na upit Proizvođač: Zagorje
Ovaj polutvrdi bijeli ovčji sir napravljen je na ekološki način na našem malom imanju. Kvalitetu naših sireva dokazuju i 5 godina zaredom zlatne plakete na državnim natjecanjima u oštroj konkurenciji iz cijele Hrvatske.
       Nema slike :(
Kuhani ovčji sir s vlascem
Pakiranje: 1 kg Dostupnost: Da Pošaljite upit
Cijena: Na upit Proizvođač: Zagorje
Ovaj kuhani ovčji sir s vlascem napravljen je na ekološki način na našem malom imanju. Kvalitetu naših sireva dokazuju i 5 godina zaredom zlatne plakete na državnim natjecanjima u oštroj konkurenciji iz cijele Hrvatske.
       Nema slike :(
Polutvrdi ovčji sir iz zrione
Pakiranje: 1kg Dostupnost: Da Pošaljite upit
Cijena: Na upit Proizvođač: Zagorje
Ovaj polutvrdi ovčji sir iz zrione napravljen je na ekološki način na našem malom imanju. Kvalitetu naših sireva dokazuju i 5 godina zaredom zlatne plakete na državnim natjecanjima u oštroj konkurenciji iz cijele Hrvatske.

 

NAPOMENA: portal uZagorju.com ne prodaje zagorske proizvode, već služi za promociju istih.

 


Pratite UZAGORJU.COM i na facebook stranici.
 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus