ZAGORSKI MLINCI

Zagorski mlinci, zagorske štrukle, slastice i kolači

PROIZVOĐAČ: Zagorje
PROIZVODI: Mlinci
Purica s mlincima tradicionalno je sastavni dio svakog blagdanskog menija, a mlinci su već odavno postali specijalitet zagorske kuhinje. Ovdje možete pronaći zagorske mlince proizvedene na tradicionalan način po tradicionalnoj recepturi. Nudimo proizvod bez ikakvih umjetnih dodataka, onakav kakav su spremale naše bake i spremaju naše mame. Mlinci su rađeni ručno i pečeni na tabli (vrućoj ploči) kako bi dobili prepoznatljiv okus i teksturu. Ručnim postupkom proizvodnje očuvala se kvaliteta proizvoda- mlinaca- koji su se poput kakve ljubavne zagorske priče u kojoj su glavni glumci purica i mlinci - uvukli u mnoga srca naših kupaca većinom usmenom predajom jer se za dobar proizvod uvijek čuje. Priprema mlinaca je vrlo jednostavna, a sve što trebate učiniti je da listove mlinaca izlomite u posudu, prelijete s kipućom vodom, promiješate, ocijedite i nakon toga prelijete s masti od pečenja. Mlince možete servirati uz pečenja svih vrsta.
       Nema slike :(
Izvorni zagorski mlinci
Pakiranje: 250 g Dostupnost: Dostupno Pošaljite upit
Cijena: Na upit Proizvođač: Zagorje
Zebrano izvorni zagorski mlinci rađeni su po tradicionalnoj recepturi. Mlince proizvodimo na tradicionalan način – pečenjem na tabli. Kao što se to nekad radilo u starim zagorskim hižama, na pećima koje su grijale obitelji i na čijim se tablama pripremala hrana. Tajne nema, sastojci su vrlo jednostavni – brašno, sol i voda.
       Nema slike :(
Zagorski mlinci sa špinatom
Pakiranje: 250 g Dostupnost: Dostupno Pošaljite upit
Cijena: Na upit Proizvođač: Zagorje
Zagorski mlinci sa špinatom novi su proizvod iz Zebrano asortimana. No, radi se o proizvodu koji je u samo nekoliko tjedana stekao veliki broj obožavatelja. S ponosom možemo reći da su to prvi "zeleni" zagorski mlinci.

 

NAPOMENA: portal uZagorju.com ne prodaje zagorske proizvode, već služi za promociju istih.

 


Pratite UZAGORJU.COM i na facebook stranici.
 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus