Hrvatsko Zagorje UZAGORJU.COMO nama


Portal www.uZagorju.com osnovalo je raznoliko društvo: od ekonomista preko informatičara, dizajnera i umjetnika, pa sve do građevinara. Oduvijek smo voljeli svoj kraj i zasmetalo nam je što se Hrvatsko zagorje ne asocira s nekim posebnim zanimljivostima i željom za turistički provod te smo tome odlučili stati na kraj. Tako je nastao portal uZagorju.com na kojem smo odlučili prezentirati sve najbolje kaj Zagorje ima za ponuditi.

Svrha i misija web portala jest da se Hrvatsko zagorje prikaže kao jedinstvena turistička destinacija na jednom mjestu! Pod tim podrazumijevamo promociju turističkih atrakcija, destinacija, manifestacija i događanja, najava noćnog života, gastronomije, turističkih i ugostiteljskih objekata, selektivnih oblika turizma, smještaja, zagorskih proizvoda itd.

Također se tekstovi, fotografije, video snimke i drugi multimedijalni promotivni elementi integriraju u jednu cjelinu. Time se posebnost zagorske kulture i povijesti, gastronomije i enologije, prirode i drugih komparativnih faktora objedinjuju na jednom mjestu, na dlanu svakog potencijalnog turista. Razradili smo ideju o web portalu, na kojem je Hrvatsko zagorje doista na dlanu svakog potencijalnog turista.

Kako bi učinili portal još boljim pozivamo Vas da nam se pridružite! Imate li ideju za zanimljiv prijedlog izleta u Hrvatsko zagorje, mapu pješačke staze, želite pisati o svom mjestu, manifestacijama i drugim događanjima, ili pak želite objaviti vaše slike i videa o Zagorju? Ili bilo kaj drugo? Javite nam se putem kontakt obrasca i pridružite se.

Živjeli :)

Hrvatsko Zagorje UZAGORJU.COM 

  

 

Hrvatsko Zagorje UZAGORJU.COM

Pratite UZAGORJU.COM i na facebook stranici.