Zimski izleti u Zagorje

Zimski izleti u Zagorje, sanjkanje i skijanje u Zagorju

Izleti u Hrvatsko Zagorje
Prijedlozi zimskih izleta u Zagorju

Info: Stalno za Vas tražimo nove prijedloge zimskih izleta, ovaj članak će se nadopunjavati..
Uživajte u zimskim radostima u Zagorju! Pogledajte naše prijedloge kamo u Zagorje zimi. Skijanje, sanjkanje, grudanje... Pogledajte naše prijedloge izleta i informirajte se kamo u Zagorje zimi. Osim skijanja, sanjkanja i ostalih zimskih radosti treba se malo prošetati po zagorskim bregima koji su iznimno lijepi pokriveni bijelim pokrivačem. A kaj se tiče skijanja...Na Sljeeeeme, na Sljeeeme!
Program izleta:
Izleti u Hrvatsko Zagorje
1. Škole skijanja
Ukratko: Na skijalištu Sljeme Medvednica
ZASKI -Zagorski skijaški klub svake zime organizira razne škole skijanja na Sljemenu i u Zagorju. Možete birati između 2-dnevnih i 4-dnevnih škola skijanja i još toga. Škole su namijenjene svim uzrastima, a postoje osnovni i napredni tečajavi. Iskusni, strpljivi i uvijek ljubazni licencirani učitelji skijanja garantiraju da će svaki početnik u 16 sati rada savladati osnove skijanja.

Više informacija na web stranicama ili na broj 098-857-832.

Izleti u Hrvatsko Zagorje
2. Posjet toplicama ili wellnessu
Ukratko: Posjet toplim i ugodnima toplicama ili wellnessu zimi
Klik ovdje i pogledajte terme i wellness u Zagorju. Vani pada snijeg i temperature su ispod nule dok vi lijepo uživate u toplim termama u Hrvatskom zagorju. Kliknite na gornji link i pogledajte koje se terme, toplice i wellness centri u Zagorju i kaj sve nude. Povodite vašeg partnera ili društvo i dobro se zabavite.
Izleti u Hrvatsko Zagorje
3. Posjet dvorcu ili muzeju
Ukratko: Posjetite prekrasne zagorske dvorce zimi
Pogledajte prekrasne dvorce i muzeje u Zagorju - klik. Kad bijeli pokrivač prekrije i dvorce vrijeme je za ponovni odlazak u Hrvatsko zagorje i jedan novi doživljaj. Dvorac Trakošćan, Veliki Tabor, Muzej Neandertalaca i još puno toga. Kliknite na gornji link i pogledajte sve dvorce i muzeje u Zagorju.
Izleti u Hrvatsko Zagorje
4. Posjet vinarijama, vinotočjima i kletima
Ukratko: Treba se dobro ugrijati zimi, a di bolje nego..
Najbolje zagorske vinarije, vinotočja, podrumi i kleti klik i pogledajte. Nema boljeg nego se s pajdašima dobro zabaviti u kleti uz dobru kapljicu. Područje Hrvatskog zagorja ima bogatu tradiciju proizvodnje vina. Na kraju budete rekli: "Samo sem bregima dragim obečal da vrnul se bum nazaj...."

Pogledajte ponudu vrhunskih zagorskih vina i ako niste u situaciji da ih probate u Zagorju, naručite ih preko webshopa i stiće će ispred vaših kućnih vrata.


Zagorje zimi...  

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus