Muzej krapinskih neandertalaca


RADNO VRIJEME: ZA POSJETITELJE LJETNO RADNO VRIJEME

Od 1. travnja do 20. lipnja: 9 – 19 sati, zadnji ulaz u muzej - u 18 sati Od 21. lipnja do 30. rujna: 9 – 18 sati, zadnji ulaz u muzej - u 17 sati Od LIPNJA do kraja KOLOVOZA vikendom (subota i nedjelja) Muzej radi od 10 - 19 sati (zadnji ulazak u 18 sati)

ZIMSKO RADNO VRIJEME

Od 2. studenog do kraja veljače: 9 – 16 sati, zadnji ulaz u muzej - u 15 sati OŽUJAK I LISTOPAD Tijekom tjedna Muzej radi od 9 – 16 sati (zadnji ulazak u 15 sati), a vikendom (subota i nedjelja) od 9 -18 sati (zadnji ulazak u 17 sati)

ZATVORENO

Ponedjeljkom, 1. siječanj, na Uskrs, 1. studeni, 25. i 26. prosinca

CIJENE ULAZA

Djeca, studenti, umirovljenici - 25 kn Obiteljska ulaznica - 100kn Obiteljska ulaznica podrazumijeva posjet roditelja s malodobnom djecom, te uključuje maksimalno dvije odrasnle ulaznice Odrasli - 50 kn Za članove HMD-a, ICOM-a, HGD-a i drugih strukovnih udruga, ulaz je besplatan. Grupe s više od 30 osoba ostvaruju pravo na popust od 20% samo pri plaćanju gotovinom ili predračunom.

CIJENE STRUČNOG VODSTVA

(oko 60 min) Vodstvo kroz muzej na hrvatskom jeziku - 100 kn, na engleskom - 150kn Kombinirano vodstvo kroz muzej i nalazište na hrvatskom jeziku - 150kn, na engleskom - 200kn Vodstvo se naručuje prigodom rezervacije termina.

INFO

Obavezna je najava za grupne posjete, a rezervacija termina obavlja se isključivo pisanim narudžbama na e-mail: rezervacije-mkn@mhz.hr ili na fax: 09 450 3009; 049 374-969

 

Zbog prostornih ograničenja i interaktivnih sadržaje organizirane grupe koje obilaze muzej ne mogu imati više od 25 osoba odjednom. Osobama s invaliditetom omogućeno je kretanje kroz muzej uz pratnju, dok korištenje planinarske šetnice do nalazišta nije moguće zbog opasnog terena. Sve posjetitelje ljubazno molimo da se pridržavaju pravila obilaska koja podrazumijevaju da se u muzejsku zgradu ne ulazi s naprtnjačama, hranom i pićem, kao i drugim predmetima koji mogu oštetiti ili uprljati izloške ili otežavaju kretanje kroz muzej. Također molimo da se pažljivo koriste infokiosci i ostali interaktivni programi. U muzeju je ZABRANJENO FOTOGRAFIRANJE I SNIMANJE. Zabranjen je ulazak životinjama i kućnim ljubimcima. U sklopu muzeja nalazi se parkiralište, café - restoran i suvenirnica

RADNO VRIJEME: Na upit
ADRESA:                Šetalište Vilibalda Sluge bb, Krapina

 

Moglo bi vas zanimati:
Objekt u blizini:
Seoski turizam Vuglec Breg
Prijedlog izleta:
Škola u prirodi - DVORCI I ZNANOST U JEDNOM
Domaći proizvod:
TAŠKA ZA NA PLAC

 

<< povratak na kategorije
Pratite UZAGORJU.COM i na facebook stranici.
 

 

Podijelite s prijateljima i komentirajte:
comments powered by Disqus